Back Back Nieuws

Student EventGame 2011 is vernieuwd

15 juli 2011
Studenten van HBO-opleidingen Eventmanagement gaan de strijd aan om het beste creatieve concept voor een reële opdracht uit het bedrijfsleven te ontwikkelen tijdens Student EventGame 2011. Een vakjury, bestaande uit eventmanagers, leden van het Genootschap, zal niet alleen de concepten beoordelen, maar gaat zich ook met het creatieve proces tijdens de Game bezig houden.

 

Verbetering van aansluiting

‘Het Genootschap voor Eventmanagers hecht grote waarde aan een goede aansluiting van het onderwijs op het werkveld. Door de Game – en de contacten tijdens de Game met zowel studenten als begeleidende docenten – werkt het Genootschap aan de verbetering van die aansluiting’, aldus Leon Kruitwagen van het Genootschap voor Eventmanagers.

 

Origineel, creatief en werkbaar concept

De 8e student EventGame vindt plaats op donderdag 17 november 2011, dit maal op Fontys Hogeschool Marketing Management te Eindhoven. Doelgroep van de Student EventGame is derde- en vierdejaars studenten van de diverse hogescholen die het vak eventmanagement op een voldoende hoog niveau aanbieden. De studenten meten zich met elkaar en zetten zich de gehele dag in om een origineel, creatief en werkbaar concept voor een event te bedenken en uit te werken.

 

Inschrijven

Het winnende team ondersteunt het Genootschap bij de organisatie van de EventGame voor eventmanagers in februari 2012. Geïnteresseerde opleidingen kunnen zich hier inschrijven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!