Op de foto: Kim (l) van DeFabrique en Femke van Compagnie KairosOp de foto: Kim (l) van DeFabrique en Femke van Compagnie Kairos
Back Back Nieuws

STRTFSTVL Showcase viert vijfjarig jubileum groots

21 februari 2019

STRTFSTVL Showcase bestaat vijf jaar en dat wordt op 26 en 27 februari gevierd in DeFabrique met 2430 m2 beursvloer en veel premières. De beurs is in de vorm van een festival. Waar van alles te zien is en je inspiratie op kunt doen voor congres, jubileum, open dag, b2b event of festival. Al vijf jaar het evenement dat je als eventprofessional niet mag missen met straattheater, circusacts, acrobaten en entertainment uit binnen- en buitenland. Er zijn meer dan honderd optredens in twee dagen.

Loods 8

Dit jaar weer groter, door de vele aanmeldingen en de grootte van de acts. In Loods 8 zullen spectaculaire acts plaatsvinden. Zoals de touwact (910 meter!) van Puntocero Company uit Spanje. Deze groep combineert op bijzondere wijze theater, circus en magie. Een door de grote Houdini geïnspireerde voorstelling, 'The Great Escape' genaamd, van de Marvelous Adventures Group uit België. En ook een duo uit Luxemburg dat trampoline springen verrassend combineert met acrobatie. Inspirerend voor een sport event.

Project Pitches

Tevens is er een inhoudelijk programma. Er zal worden gekeken naar nieuwe manieren om cultuur te financieren; crowdfunding en andere methodes om culturele projecten te realiseren. Artiesten presenteren ideeën voor nieuwe (straattheater) voorstellingen tijdens de Project Pitches. Er is ook een Meet & Greet met eventprofs en artiesten. Heb je een idee voor een event qua entertainment, festival, congres of voor je locatie? Leg contact met elkaar om zo tot een origineel unieke show te komen. Daar waar mensen later nog over praten.

Neem de kids mee

Kom langs en laat je verwonderen. Doe inspiratie op. Kom netwerken op een creatieve manier. Het is in de voorjaarsvakantie, voor zuid en midden Nederland, dus neem je kinderen mee. Kinderen kijken met andere ogen dan professionals. Het is een straattheater festival voor professionals en publiek. Geschikt voor groot en klein. Kijk hier voor kaartjes.

Indrukwekkende surprise act

Dinsdagavond is er een borrel voor mensen uit het vak. Van 19.30 – 22.00 uur. Kaarten hiervoor zijn hier verkrijgbaar.

Dinsdag 26 februari rond 19.15 uur sluit de beurs af met een unieke act. Nog nooit speelde DeFabrique zo’n hoofdrol in een show. Femke van Compagnie Kairos gaat op grote hoogte dansen maar waar?

Kortom komt dat zien! Vier samen met STRTFSTVL het vijfjarig jubileum. 

 

Op de foto: Kim (l) van DeFabrique en Femke van Compagnie Kairos

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!