Back Back Nieuws

STRTFSTVL Showcase biedt uitgebreid programma

03 maart 2016
Tijdens STRTFSTVL Showcase 2016 vinden er op 6 en 7 maart ruim honderd optredens plaats van tientallen top-artiesten uit binnen- en buitenland. Maar er is nog veel meer. 

Op zondag 6 maart worden er tijdens STRTFSTVL Showcase 2016 speciale speeddates tussen artiesten en opdrachtgevers georganiseerd. In een sessie van ruim 30 minuten kom je als artiest zo direct in contact met 5 à 6 opdrachtgevers. De speeddate begint om 12:00 uur en duurt ongeveer een half uur. Je merkt snel genoeg of er een klik is. 

Wat is jouw Verhaal?
Op maandag 7 maart, om 12:00 uur, zal Arjen Lemstra van EvenementContact  spreken. Arjen is Eventprofessional, Optimist, Levensgenieter en mede-organisator EvenementenContact. Al 8 jaar organiseert Arjen samen met compagnon Joris deze beurs. In dit unieke beursconcept draait het alleen om het verhaal wat er vertelt wordt. Als je alles online met elkaar kunt vergelijken op prijs en product, dan wordt het verhaal belangrijker dan ooit. Arjen heeft een duidelijk visie op Storytelling en deelt deze graag met het publiek: 'Je hebt maar 15 seconden om te boeien!' 

Zaken doen met lef!
Ook zal Cultuur+Ondernemen een speciale workshop verzorgen. 'Zaken doen met  lef!'
Tijdens deze workshop, op maandag om 13:00 uur komen verschillende ondernemersvaardigheden aan bod. Bijvoorbeeld: Waar zit je kracht, Netwerken, Pitchen, Marketing en Promotie. 

Tijdens het speedadvies (vanaf 14:30 uur) krijg je de mogelijkheid om aan de Cultuur+Ondernemen adviseurs je vraag te stellen op het gebied van cultureel ondernemerschap. Bijvoorbeeld iets waar je tegenaan loopt, iets wat je beter wilt aanpakken, een doelgroep die je wilt bereiken, een opleidingswens, een financieringsvraagstuk, et cetera. Het advies duurt ongeveer 15 minuten per persoon. Geef je op als je durft. 

Borrelen in de Silo
STRTFSTVL Showcase is meer dan alleen maar (straat)artiesten. Niet onbelangrijk om te vermelden. Op beide dagen is er een netwerkborrel. In de Silo spelen, de laatste twee uurtjes van de beurs, bandjes en kun je onder het genot van een drankje de meest creatieve ideeën ontwikkelen. Gebruik de code eventprof2016 bij het inschrijven en je mag kosteloos een dag inspiratie opdoen.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!