STRTFSTVL presenteert: STRTFSTVL NOSHOW 2021!  STRTFSTVL presenteert: STRTFSTVL NOSHOW 2021!  
Back Back Nieuws

STRTFSTVL presenteert: STRTFSTVL NOSHOW 2021!  

03 maart 2021

Normaal gesproken verzamelen zich eind februari ruim duizend eventprofessionals, boekers, artiesten en festivalorganisatoren uit heel Europa in DeFabrique te Utrecht om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met nieuwste acts en (straat)theatervoorstellingen tijdens STRTFSTVL. Helaas kan dit deze keer niet doorgaan, maar de organisatie heeft een mooi alternatief bedacht! 

Nieuw platform

Eind maart 2021 zullen ze de STRTFSTVL NO SHOW gids en website presenteren met vele interessante artiestengroepen uit binnen- en buitenland. Géén showcase, géén tickets en ook géén inkomsten. Daarom vragen ze trouwe bezoekers en boekers om een ticket te kopen voor STRTFSTVL NOSHOW. Je steunt op deze manier het nieuwe platform en de artiesten en acts die ook dit jaar staan te springen om weer op te (mogen) treden op festivals en andere events in binnen- en buitenland. 

Beleving en dynamische acts

NOSHOW betekent niet no artiesten. Want die staan te trappelen om weer te mogen shinen. In de STRTFSTVL NOSHOW gids en website vind je straks tientallen interessante straattheater groepen, circusartiesten, steltentheater, installaties en nog veel meer. Wil je je congres of zakelijk evenement net dat stukje meer beleving geven? Of zoek je een mooie, dynamische act als aanvulling op je festival? Koop dan een kaartje en krijg toegang tot een keur aan artiesten uit binnen- en buitenland.  

Wil je op de hoogte blijven van acts die je kunt boeken? Koop dan een kaartje

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!