STR'EAT bars & kitchens opent 17 april STR'EAT bars & kitchens opent 17 april
Back Back Nieuws

STR'EAT bars & kitchens opent 17 april

12 april 2024

STR'EAT, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17 april 2024 is STR’EAT geopend. Dagelijks zijn bezoekers welkom om te kijken, proeven en te beleven wat STR’EAT te bieden heeft.

In een robuuste industriële setting geniet je 's ochtends van een cappuccino of smoothie met dagvers gebak of een lekker vers broodje. Of het nu voor een zakelijke ontmoeting is of om alleen te werken of te studeren, STR'EAT biedt een veelzijdige omgeving. Tijdens de lunch bereiden de verschillende keukens heerlijke gerechten, terwijl het later op de dag dé plek wordt om te borrelen, te proosten of te genieten van een hapje op het terras met ruim 250 zitplaatsen binnen en ruim 200 op het gevelterras.

Vernieuwende all day horecaformule

STR’EAT draait om de combinatie van eten en drinken in een onderscheidende beleving. Met het gebruik van glas en servies wordt duurzaamheid benadrukt. Als een vernieuwende ‘all day’ horecaformule sluit STR'EAT aan bij diverse doelgroepen en zal het actief deelnemen aan passende evenementen in Eindhoven en Strijp-S.

Diverse keukens

Tien unieke en onderscheidende keukens die samen zorgen voor een heerlijk en uniek food totaalconcept. Gasten die graag zien hoe de chefs de gerechten bereidt? Neem dan plaats aan de bar aan een van de keukens. Negen keukens zullen een vaste invulling krijgen en éen keuken zal worden ingericht met seizoenspecials, thema’s of de mogelijkheid bieden om bekende chefs uit te nodigen.

Bars

Drie unieke barconcepten die samen zorgen voor een aantrekkelijk, onderscheidend en aantrekkelijk aanbod.

De Central Bar is de grote centrale bar is de plek om jou heerlijke drankje te bestellen uit een breed aanbod. Van de warme dranken, een ruim aanbod een speciaalbieren op tap en fles, frisdranken tot top huiswijnen.

Bobby’s Bar is de beste Gin-tonics en cocktails door Bobby’s Bar (www.bobbys-bar.nl). Bobby’s Bar verzorgd vanuit een vintage bar geheel in bobby’s stijl een uniek cocktail en gin-tonic aanbod. Bobby’s bar heeft als bewezen en bestaand concept naast Helmond en Den Bosch ook al twee succesvolle vestigingen in het centrum van Eindhoven.

The Wine Bar is het nieuwe en onderscheidende horecaconcept van The Wine Bar (www.the-winebar.nl) is onlangs ook al met succes in Helmond neergestreken. Hier is een breed en uitdagend aanbod van de beste wijnen en bubbles te vinden vanuit wijnhuizen uit alle windstreken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!