Streaming Studio HaarlemmermeerStreaming Studio Haarlemmermeer
Back Back Nieuws

Streaming Studio Haarlemmermeer

05 januari 2021

Mogen online events wel doorgaan? Ja, maar wel onder voorwaarden. Bij Streaming Studio Haarlemmermeer bieden ze hiervoor creatief advies, een goede planning en organisatie, betrouwbare studiofaciliteiten en ervaren technisch specialisten.

Streaming Studio Haarlemmermeer

Bij Streaming Studio Haarlemmermeer worden online- en hybride evenementen georganiseerd met een basis voor een onvergetelijk live event. De look- en feel en merkbeleving kan hierbij eenvoudig aangepast worden. De indeling van de studio maakt het mogelijk om gelijktijdig vijf verschillende opnameposities in te kunnen nemen. De studio heeft een oppervlakte van 144 m² en is standaard ingericht met drie remote camera’s, een achterwand met LED tv schermen (14) en een geavanceerd geluid- en televisie waardig lichtsysteem. Voor de streaming kan zowel voor algemeen als eigen interactief platform gekozen worden. De studio beschikt over eigen glasvezelaansluiting, waardoor een hoge streamingsnelheid gegarandeerd kan worden. Voor een uitzending kan de keuze worden gemaakt uit één of meerdere presentatie- en interviewdesks. De studio beschikt over een eigen artiestenfoyer en kleedkamers.

Van Rossum Facilities

Streaming Studio Haarlemmermeer is een initiatief van Van Rossum Facilities (VRF). Zij zijn verantwoordelijk voor de inrichting, technische voorzieningen en de gespecialiseerde technische medewerkers. In nauwe samenwerking met evenementenspecialist Eventerim, Special Events wordt er ook ondersteuning op het gebied van contentmanagement, redactie en/of productie aangeboden. Van Rossum Facilities begeleidt door te adviseren over audiovisuele mogelijkheden. Zij denken mee over hoe op een zo mooi mogelijke wijze beleving en kennisoverdracht kan worden gecreëerd voor online deelnemers. Met een uitgebreide uitwerking vooraf nemen zij alle zorgen uit handen en kunnen zij een meeting of event professioneel en feilloos produceren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Streaming Studio HaarlemmermeerStreaming Studio Haarlemmermeer

ADE gaat in aangepaste vorm door

Hybride en online evenementen
Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!