Back Back Nieuws

Story Sound zet handtekening onder Crazy Shopping en Vlaggenparade Vierdaagse

16 juli 2010

Deze warme zomer is Story Sound druk met de montage van Crazy Shopping the Musical, een puur Hollandse productie van Stardust Theatre bv van Henk van der Meyden. Michael Story van Story Sound zet zijn strikt eigen en herkenbare auditieve handtekening onder deze productie. Na de try out in Hoorn reist Crazy Shopping the Musical 7 maanden langs de grotere theaters in Nederland, waaronder een maand in Carré.

Stardust Theatre bv koos voor Story Sound na een al even succesvol verlopen eerste samenwerking, verleden jaar, met Cirque Stiletto dat met Ellen ten Damme in de hoofdrol een maand lang Carré tot de nok vulde. Nu reist Cirque Stiletto ook 7 maanden langs de grotere theaters in Nederland. Story Sound is verantwoordelijk voor de techniek en logistiek én geluidsontwerper Michael Story treedt als coach op voor het team geluidsspecialisten dat speciaal door Story Sound is geselecteerd om deze klus klinkend te klaren.

Uniek: de Vlaggenparade van de Vierdaagse

Tussen al dit werk door, neemt Story Sound deze zomer óók de auditieve realisatie van de Vierdaagse feesten in Nijmegen voor haar rekening. Alle grote feestpleinen voorziet zij voor de zoveelste jaargang van een perfect open lucht geluid. Nieuw dit jaar, en zéér eervol, is de opdracht om de Vlaggenparade, de officiële opening van de Vierdaagse in het Goffertstadion, van een superieur geluid te voorzien.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!