The Story Club introduceert Live Music Club Concepten The Story Club introduceert Live Music Club Concepten
Back Back Nieuws

The Story Club introduceert Live Music Club Concepten

21 december 2016

De evenementencateraar die je nog maanden flabbergasted achterlaat en een van de meest talentvolle evenementenbureaus van Nederland introduceren The Story Club - live music club.

 
Cateraar Oseven en evenementenbureau KEK Events introduceren deze maand een nieuw trendy business event; The Story Club - live music club! Sinds oktober 2015 had Amsterdam er met The Story Club al een nieuw fenomeen op uitgaansgebied bij. Een funky clubavond met live muziek van de meest talentvolle artiesten van dit moment o.l.v. The Story Club band. Met terugkerende live music clubavonden wilden organisatoren Kagan Han (eventorganizer, drummer en bandleider van The Story Club band) en Jack de Zeeuw (Directeur KEK Events) letterlijk een ander geluid laten horen en een andere meer intieme sfeer neerzetten dan al op de talloze dancefeesten wordt geboden. Geïnspireerd door o.a. Marcus Miller, Stevie Wonder, Jamiroquai, D’Angelo, Prince en hedendaagse topartiesten beloofden de organisatoren een topavond vol muziek, dans, heerlijke drankjes en culinair genieten. Er werden het afgelopen jaar een aantal succesvolle clubavonden gehouden in The College Hotel, de Heineken Experience en het W Hotel, één van de nieuwste hotspots van Amsterdam.
 

Lang leve Live

'Creatief, dynamisch, divers, toegankelijk en kwaliteit zijn de kenmerken van The Story Club', aldus initiatiefnemer Jack de Zeeuw. Onder het motto 'lang leve Live' gaven tijdens de eerste publieksedities spraakmakende muzikanten en talenten acte de présence. 'Tijdens de eerste edities waren er ook veel bezoekers met hun zakelijke relaties. Van hen kwam de vraag of we The Story Club ook als business event konden aanbieden. We hoefden er niet lang over na te denken dat we dit in samenwerking met Oseven wilden doen', zegt Jack de Zeeuw.
 

Samenwerking

Oseven en KEK Events hebben de afgelopen maanden gewerkt aan twee unieke concepten voor de zakelijke markt. Eén voor kleinere gezelschappen en één concept voor de grotere evenementen. Bij beide concepten zullen gasten in een intieme hippe clubsfeer genieten van een mind-blowing live music avond met waanzinnige R&B, soul- en funkmuziek. De gasten genieten van een klassieke cocktail of een spannende nieuwe mix en de ‘fingerlickin’ good food van cateraar Oseven en de beste muzikanten en de grootste talenten die ons land de laatste jaren heeft voortgebracht zorgen in een stijlvolle ambiance voor een unieke beleving. De zangers en zangeressen van The Story Club zijn o.a. Amber Gomaa, David Dam, Guus Mulder, Julia Zahra, de Belgische soulzanger Nathan Ambach, Jared Grant, Kelvin Muis, Kris Rietveld, Ivan Peroti, Chelsea, Dewi Pechler en Andy “Stewlocks” Ninvalle.Artiesten die vaak op grote podia staan en o.a. bekend geworden door hun bekroning als 3FM Serious Talent of optredens in de finales van verschillende televisie talentenshows zoals de Voice of Holland. Zij vinden het fantastisch om te spelen in een intieme setting en de interactie met het publiek te voelen.
 

The Story Club bedrijfsfeesten

Bij de kleinere bedrijfsevenementen wordt in een intieme setting en onder leiding van The Story Club band waanzinnige R&B, soul- en funkmuziek ten gehore gebracht.Tijdens de 'XL avonden' zullen de gasten zich vermaken in de Dance Club (Dj’s), het Casino, de Cocktailbar en natuurlijk The Story Club live music club! Genodigden krijgen een uitnodiging in stijl en zullen uitkijken naar wat zij zullen ervaren als een échte avond uit. Een dresscode is geen must maar het advies om casual chique gekleed te gaan maakt het plaatje van de avond wel compleet! The Story Club is als corporate event te boeken op een aantal geselecteerde exclusieve locaties of een locatie van uw eigen keuze door heel Nederland. All-in arrangementen inclusief The Story Club band, optredende artiesten, techniek culinaire invulling en locatiehuur zijn te boeken vanaf € 135,00 p.p. exclusief btw.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!