Stel online je event- of beurscontainer samenStel online je event- of beurscontainer samen
Back Back Nieuws

Stel online je event- of beurscontainer samen

10 augustus 2017

De doorlooptijd die marketeers, evenementen- en promotiebureaus en beursorganisatoren hebben voor het ontwikkelen van een creatief activatieconcept, wordt steeds korter. Terwijl de briefing vaak nog summier is, moet er binnen enkele dagen een eerste plan de campagne liggen, inclusief een prijsindicatie. Crazy Containers ondervond dit dagelijks en ontwikkelde om die reden een online configurator. Met deze praktische en strak vormgegeven tool stel je in enkele clicks je eigen event- of beurscontainer samen. Op basis van de creatieve keuzes ontvang je direct een maatwerkofferte, zowel voor de huur als de koop van een container op maat.

4 Stappen

Crazy Containers onderscheidt zich niet per definitie met het leveren van eventcontainers, dat doen meer bedrijven. Het onderscheid zit hem met name in de mogelijkheid van maatwerk op basis van huur. Vanuit twee bestaande units stel je door middel van een online configurator in vier stappen, dus snel en eenvoudig, je eigen maatwerk container samen. Je kiest een model, maakt vervolgens een keuze voor de uitvoering en vult het aantal kilometers en het aantal event dagen in.

Rendement

'Crazy Containers zorgt ervoor dat de uiteindelijke container optimaal rendeert in iedere gekozen activatie, van horecapaviljoens tot pop-up stores en van ingebouwde windtunnels tot complete miniclubs. Met de verdiepingsstands win je als standhouder bovendien veel m2 meters tegen een zeer geringe investering, zeker wanneer je dit vergelijkt met maatwerk standbouw. Ook op events houd je de kosten laag, maar bied je meerwaarde vergeleken met de verschillende tentconstructies', geeft eigenaar Herman van Slooten aan.

Custom concept

De inzet van een event container bespaart veel op- en afbouwkosten. Tevens is het voor de opdrachtgever een ideaal transport- en opslagmiddel voor de te presenteren goederen. Hiermee kan dus ook tijd bespaard worden in de voorbereiding. Door hergebruik van de presentatiematerialen en de lage afschrijving is het een geduchte tegenstander van traditionele standbouw. De containers kunnen op meerdere locaties, in meerdere varianten en bovendien binnen en buiten worden ingezet. Door vanaf de start van de campagne mee te denken, draagt Crazy Containers zorg voor een custom concept op basis van de geconfigureerde eventcontainer. De organisatie denkt mee over de inrichting en branding en zorgt er met maatwerkoplossingen voor dat de middelen naadloos aansluiten op de activatie ter plaatse.

Over Crazy Containers

Crazy Containers ontwerpt, produceert, verhuurt en verkoopt eventcontainers op maat. Zij ondersteunen merken en bedrijven bij hun actiemarketingcampagne, promotietour, event- en beursdeelname. Zij brengen techniek en brandmanagement bij elkaar en zorgen voor design, inrichting, transport en de plaatsing van de stand op locatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 38.207 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 38.207 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!