Back Back Nieuws

Stayokay en Events Company Group lanceren Stayokay Events

25 juli 2007
Stayokay start een samenwerking met Events Company Group. Voor de gezamenlijke bewerking van de eventmarkt is in Amsterdam een nieuw eventbureau gestart: Stayokay Events.

Stayokay speelt hiermee in op de toenemende vraag vanuit bedrijven en organisaties naar betaalbare accommodaties voor groeps- en feestarrangementen, vergaderingen en maatwerk evenementen. Stayokay Events organiseert alle evenementen en activiteiten in en rond de dertig kwalitatief hoogwaardige hostels. Stayokay is in Nederland de grootste aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties.


Chris Hommes, marketing en sales manager van Stayokay: “Stayokay biedt de zakelijke en onderwijsmarkt een verrassend en aantrekkelijk geprijsd product. De hostels hebben de juiste faciliteiten voor een prettig verblijf. Daarbij is het nieuwe interieurconcept van ontwerper Edward van Vliet een sterke troef. Met Stayokay Events koppelen we nu dertig bijzondere locaties aan de creativiteit, professionaliteit en uitgebreide organisatie-ervaring van Events Company Group.”

Directeur John Bes: “Stayokay biedt in en rond haar hostels allerlei mogelijkheden voor ludieke teambuilding programma’s, sportieve groepsactiviteiten, creatieve workshops, originele vergaderonderbrekers en spetterende themafeesten. Doordat zowel Stayokay als Events Company Group betaalbare kwaliteit levert is er sprake van een perfecte match. Bovendien is Stayokay Events een uitstekende aanvulling op het huidige aanbod van de bedrijven binnen de Events Company Group."

Lees het interview met John Bes en Chris Hommes in de EventFlash van donderdag 26 juli.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!