Start-up VR Owl introduceert AR Graffiti WallStart-up VR Owl introduceert AR Graffiti Wall
Back Back Nieuws

Start-up VR Owl introduceert AR Graffiti Wall

07 maart 2019

VR Owl lanceert een Augmented Reality Graffiti Wall voor events en activaties. De start-up uit Utrecht ontwikkelt deze nieuwe activatie zelf en hoopt zo Augmented Reality een meer sociale, event waardige, ervaring te maken.

Wat is de AR graffiti Wall?

Met de AR Graffiti Wall spuit je met een 'echte' spuitbus, digitale graffiti op elke muur. Je kiest een kleur en kan vervolgens met meerdere personen tegelijk kliederen en kladderen.. Eventueel kies je een eigen achtergrond dat aansluit bij het merk of event. Binnen enkele minuten heb je je eigen meesterwerk. De compacte set-up maakt het geschikt voor zowel grote als kleine events en activaties.

Waarom de AR Graffiti Wall?

Virtual en augmented reality zijn vaak een individuele ervaring wat het minder geschikt maakt voor events. Met de Graffiti Wall willen we het meer een 'social experience' maken. Je maakt samen met andere een bijzonder kunstwerk, 'je creëert interactie en brengt bezoeker op een creatieve manier samen.' De lage instap maken het geschikt voor vrijwel elk event, bovendien heeft de Graffiti Wall een bijzondere aantrekkingskracht.

Over VR Owl

Een start-up uit Utrecht met inmiddels 35 medewerkers en een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Ondanks hun recente oprichting en jonge personeelsbestand werken zij al op wereldniveau en verzorgen zij (VR) events voor bedrijven als Huawei, Ford & Adidas.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!