Back Back Nieuws

Stagehands opent deuren in Eindhoven

11 februari 2008
Stagehands B.V. opent een nieuwe vestiging in Eindhoven. De officiële opening van Stagehands B.V. vindt op 14 februari plaats.

Door de explosieve groei die het bedrijf doormaakt in haar vestigingen in Rotterdam en Antwerpen, opent Stagehands B.V. nu haar, inmiddels derde vestiging, in Eindhoven. Het kantoor is gevestigd aan de Hertogstraat 1b te Eindhoven, in het Mercator gebouw. Zeer centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor iedereen.

Het team dat gaat opereren in Eindhoven heeft er naar eigen zeggen veel zin en vertrouwen in. Vanaf 1 februari 2008 werken zij aan het bouwen van een eigen base en bedient een eigen klantenkring.

Elisabeth Beukers, accountmanager: “Met Reinout Smit als operationele planner, Erwin Kremers als operationeel leidinggevende op de vloer en Elisabeth Beukers als accountmanager, hebben we een team neer gezet dat staat als een huis. Met dit team kunnen wij onze klanten de beste service, kwaliteit en kennis bieden waar Stagehands B.V. alom om bekend staat”.

Stagehands is naar eigen zeggen crewmanagement, marktleider en hét toonaangevende fullservice personeelsbedrijf in de evenementenbranche. De crew van Stagehands kan als team, zelfstandig een opdracht van de opdrachtgever uitvoeren, met inzet van kennis en expertise op het gebied van (technische)vraagstukken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!