Staffpool B.V. (artlogic) neemt Crew Business overStaffpool B.V. (artlogic) neemt Crew Business over
Back Back Nieuws

Staffpool B.V. (artlogic) neemt Crew Business over

25 maart 2024

Staffpool B.V. (artlogic) is verheugd haar strategische samenwerking met Eventcare Crew aan te kondigen. Eventcare is een full service productie dienstverlener gevestigd in Amsterdam en bestaat sinds 2016. Het jonge en enthousiaste team streeft ernaar de kwaliteit en het niveau van muziek, kunst, business-to-business en culturele evenementen wereldwijd te verbeteren. Met een multidisciplinaire aanpak op het gebied van conceptie, productie en teammanagement biedt Eventcare diensten op maat om verfijnde evenementen te realiseren.

‘Door deze samenwerking kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en onze crewafdeling verder te versterken. Door de dagelijkse operationele taken van de crew over te dragen aan Staffpool B.V. (artlogic) kunnen wij ons volledig concentreren op onze kerncompetenties: het ontwerpen, plannen en uitvoeren van unieke en op maat gemaakte projecten en evenementen’, aldus Hannes Trooster, CEO van Eventcare.

Eersteklas ondersteuning

De ervaren crew van Eventcare zal worden geïntegreerd in het netwerk van Staffpool B.V. (artlogic) om ervoor te zorgen dat alle klanten eersteklas crew ondersteuning blijven ontvangen, in combinatie met de logistiek en de backoffice die gerund wordt door Staffpool B.V. (artlogic).

Verder maakt de samenwerking met Staffpool B.V. (artlogic) het mogelijk  gemakkelijker crew in heel Europa aan te bieden en draagt bij aan een duurzamere aanpak van de projectoplevering door gebruik te maken van lokale bemanning. Zowel Eventcare als Staffpool B.V. (artlogic) delen een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen en zetten zich in voor kwaliteit, veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid.

Over artlogic

Artlogic is een ervaren uitzend dienstverlener voor de media- en evenementenbranche met een missie om veilige, lokale, kosteneffectieve en stressvrije personeelsoplossingen te bieden. De ruggengraat van de dienst is de zelf ontwikkelde software oplossing SquidWeb, die zorgt voor een soepele en transparante digitale orderverwerking. Het bedrijf staat bekend om zijn bijzonder duurzaam personeelsbeheer, werkt klimaatneutraal en is medeoprichter van het One Crew | One Tree. Het bedrijf, gevestigd in Düsseldorf, werd in 1999 opgericht door Simon Stüertz. Vandaag is artlogic actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Cyprus en heeft het ook een netwerk van partnerbedrijven in andere landen.

Foto: Een boom samen geplant voor een goede samenwerking. (van links naar rechts: Merel Kuilder (Branch Manager artlogic NL - voormalig Manager Crew & Planning Eventcare), Simon Stürtz (oprichter artlogic) & Hannes Trooster (CEO Eventcare).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!