Stadsvilla Mout opent deurenStadsvilla Mout opent deuren
Back Back Nieuws

Stadsvilla Mout opent deuren

17 juli 2018

Na 3 jaar renoveren opent het derde boetiekhotel, Stadsvilla Mout in Rotterdam-Schiedam, haar deuren! Het monumentale pand uit 1750 is volledig omgetoverd tot een kleinschalig suitehotel met 17 (suite) hotelkamers en 3 extra (vergader)salons. Stadsvilla Mout voelt modern en huiselijk aan, elke gast het gevoel krijgt van thuiskomen! 

Hidden Gem

Schiedam is een echte ‘Hidden Gem’! De historische omgeving en de sfeer van de Lange Haven zijn één van de redenen waarom voor deze plek is gekozen. De sfeer van het monumentale pand is behouden en gecombineerd met een licht en puur design. In het interieur van de kamers is een stukje DNA van Schiedam en de omgeving verwerkt. Zo is elke kamer vernoemd naar een Schiedamse held, zoals Nolet of de Bonte Koe. 

Op de begane grond zijn diverse Salons comfortabel en modern ingericht en voorzien van alle gemakken. De Van Pelt Salon, grenzend aan een mooie en rustige patio, ideaal voor een lange bijeenkomst! De rustgevende Distilleerders Salon of Arcade Salon zijn ook geschikt voor gezellige borrels, diners en teammeetings. Door de kleinschaligheid van het hotel is exclusiviteit geboden: de gasten zullen altijd de enige vergaderende partij in het hotel zijn. 

Ideale ligging

Met de bus of tram kan je alle kanten op. Ga in Rotterdam lekker shoppen in de Markthal of verken de stad vanaf het water middels de watertaxi of beklim de Euromast en geniet van een heerlijk diner met wijds uitzicht. Ook andere steden als Den Haag, Delft & Amsterdam zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. De ideale ligging voor elke gast; sightseeing of vergaderen, combineer dit bij Stadsvilla Mout! 

 

Stadsvilla Mout is niet alleen, het suitehotel heeft ook nog twee zusjes in Den Haag en Delft. Finehotelsandsuites.com bestaat ook uit Casa Julia (Delft) en Stadsvilla Mozaic (Den Haag), tevens kleinschalige boetiekhotels en gevestigd in bijzondere monumentale panden. Feel at home!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!