Spril heeft een nieuwe missie Spril heeft een nieuwe missie
Back Back Nieuws

Spril heeft een nieuwe missie

27 september 2022

Spril, top 3 dienstverlener in het vakgebied van workforcemanagement en personeelsplanning heeft een nieuwe missie: ‘Vitaliteit door Goed Georganiseerd Werk voor Iedereen, met een Positieve Impact op de Planeet’ Met deze nieuwe koers richt het bedrijf zich op het maken van maatschappelijke impact op vier ‘Sustainable Development Goals’ (SDG’s) van de Verenigde Naties. Spril loopt hiermee voorop in de markt.

Wereldverbeterende doelen

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. De doelen kwamen er op basis van wereldwijde inbreng van organisaties en individuen. 

Spril is begin 2022 gestart met het vormgeven van haar nieuwe missie. Met een team van collega’s heeft het bedrijf de thema’s onderzocht waar ze handelingsperspectief vanuit de dienstverlening en het vakgebied op heeft. Hieruit zijn vier doelen gekomen waar het bedrijf zich de komende jaren op gaat richten te weten: Vitaliteit (SDG3), Goed Georganiseerd Werk (SDG8), voor Iedereen (SDG10) en Positieve Impact op de Planeet (SDG13). 

Marloes Boermans, Algemeen Directeur: ‘Wat ben ik trots dat we samen met het team deze stap gaan zetten. Het is evident dat er een maatschappelijke kanteling plaatsvindt waarbij steeds meer mensen willen (samen)werken bij/met organisaties die positieve impact maken op mens en planeet. Bij Spril voelen we die behoefte ook, en dan niet alleen samenwerken met anderen, maar vooral ook zelf voorop lopen in die verandering.’

Spril 

Spril detacheert, adviseert, leidt op en ondersteunt bij de werving en selectie van specialisten in het vakgebied van workforcemanagement (WFM) en personeelsplanning. Ze is met 75 collega’s actief in heel Nederland en daarmee een van de grootste spelers in dit vakgebied. Ze is actief in de branches Zorg, Zakelijke Dienstverlening en Overheid. 

Dirk Hoeijmans, Operationeel Directeur: ‘Met ons vak en onze dienstverlening bij klanten maken we dagelijks het verschil in het leven van mensen. We zien dat het werkrooster een grote impact heeft op het welbevinden van mensen en de planeet. Door de vitaliteit van medewerkers en CO2-uitstoot mee te nemen in de overwegingen en inzichtelijk te maken voor bestuurders/managers, brengen we een nieuwe dimensie aan tafel.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!