Back Back Nieuws

Sprekersplatform in zee met PSA Holland

01 november 2006
Sprekersplatform en Professional Speakers Association hebben besloten een samenwerking aan te gaan om de sprekersbranche verder te professionaliseren. PSA Holland is uniek in Nederland als eerste onafhankelijke Nederlandse beroepsvereniging voor sprekers. Sprekersplatform, het sprekersbureau van Henk Westbroek (foto) biedt, als sprekerbemiddelingsbureau, de ondersteunende factor om samen de business van het spreken verder te beheersen en te professionaliseren.

PSA Holland is de Nederlandse tak van het al 35 jaar succesvolle National Speakers Association. Zij biedt haar leden permanente opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan van kennis en vaardigheden op het gebied van spreken in het openbaar. Sprekers kunnen elkaar bij PSA Holland ontmoeten, toetsen en steunen door middel van workshops en trainingen. Verder bestaat de exclusieve mogelijkheid tot de accreditatie als Certified Speaking Professional. In korte tijd zijn al veel sprekers, zowel beginners als gevorderden, lid geworden, zoals Tom van’t Hek, Robert Benninga en Guido Thys.

Sprekersplatform, dat in korte tijd is uitgegroeid tot één van de grootste bureaus ziet veel mogelijkheden in de samenwerking. Ze gaat daarom niet alleen haar sprekers adviseren om lid te worden, maar vooral de expertises over en weer uitwisselen.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!