Sprankelende samenwerking Drums and Barrels en 2BcomeSprankelende samenwerking Drums and Barrels en 2Bcome
Back Back Nieuws

Sprankelende samenwerking Drums and Barrels en 2Bcome

22 september 2017

Drums and Barrels, gespecialiseerd in percussieworkshops, staat aan de start van een leuke samenwerking met evenementenbureau 2Bcome. Door deze samenwerking worden nieuwe concepten gecreëerd, die makkelijk toepasbaar zijn voor vele grootschalige events. De ontwikkeling en uitwerking van nieuwe concepten ontstaat in samenspraak met het evenementenbureau en het aanbod van workshops op maat.

Nieuwe ideeën voor de toekomst

Onno van Swigchem namens Drums and Barrels: 'Toen Evelien Lens van 2Bcome Events ons belde met de vraag of wij iets konden doen met een zaal vol met 1000 mensen, die allemaal een shaker onder hun stoel hebben staan, werden we meteen enthousiast. Ze wilden daarbij een groep medewerkers van het bedrijf op het podium laten drummen en dat dan alles samen zou komen in een opzwepende climax naar het einde van onze show toe. We gingen meteen aan de slag met de invulling van dit idee, want hierin komen een hoop dingen samen waar we goed in zijn: een percussieworkshop, knallen vanaf het podium en de zaal mee laten doen."

Een show op rolletjes

Met als motto 'geef je door' kregen de medewerkers een wervelende show, waarin ze goed in het zonnetje werden gezet vanwege het belangrijke werk dat ze doen. Het door Evelien, van 2Bcome, verzorgde event verliep organisatorisch op rolletjes. De dag zat inhoudelijk goed in elkaar en dat gaf voelbaar veel motivatie en empowerment aan de medewerkers.

Verrassingseffect

Het was een verrassing voor de zaal om plotseling 15 collega's met percussie instrumenten het podium te zien bestormen, die een spetterende Sambabeat gingen spelen. Dit hadden wij met die 15 collega's, zonder dat iemand het wist, eerder die dag ingestudeerd. Het feest werd compleet toen bleek dat onder alle stoelen een blik babyvoeding stond, waar deze keer dropjes in zaten. Het blik werkte als een shaker. Iedereen kon meedoen! Met achter ons twee professionele drummers en een geoliede sambaband dirigeerden we 1000 shakende en swingende medewerkers naar een daverend hoogtepunt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!