SportSpreker: in twee jaar tijd van 0 naar 120 sprekersSportSpreker: in twee jaar tijd van 0 naar 120 sprekers
Back Back Nieuws

SportSpreker: in twee jaar tijd van 0 naar 120 sprekers

14 oktober 2019

Twee jaar geleden lanceerde SportSpreker haar platform. Voor bedrijven, federaties en andere organisaties was het sindsdien via deze weg mogelijk om met topsporters, coaches en sportpresentatoren samen te werken of hun uit te nodigen op een intern of extern event als gastspreker, moderator of voor meet and greets. 

In twee jaar tijd is het platform gegroeid van 0 naar meer dan 120 sprekers, wat vele mogelijkheden schept voor bedrijven die willen samenwerken met een spreker uit de sport. Naast het geven van keynotes of interviews, werden er binnen bedrijven ook al tal van campagnes gelanceerd met een topsporter of televisiepersoonlijkheid. Hierbij kan je denken aan namen als Sven Nys, Saartje Vandendriessche, Kim Gevaert, Maarten Vangramberen en Jacques Borlée.

Ook Dominique Monami enthousiast 

Dominique Monami spreekt enthousiast over dit nieuwe initiatief: 'Ondernemerschap is topsport en topsport is business. Dankzij het bedrijf SportSpreker kan ik mijn passie en mijn ervaring van meer dan 35 jaar in de topsport delen met bedrijven en sportliefhebbers en een toegevoegde waarde bieden. Ik werk graag met SportSpreker samen omdat het zeer efficiënt en professioneel is, ideaal voor een spreker!'

Voor actieve en voormalig topsporters maakt SportSpreker het mogelijk om tijdens en na hun topsportcarrière hun ervaringen als topsporter te kunnen delen en al te kunnen bouwen aan een carrière naast de sport. Dankzij het succes heeft SportSpreker zich nu ook op de Franstalige markt gevestigd onder de naam Conférenciers du Sport. 'Het is voor het eerst dat deze toppers op één centraal punt zijn verzameld. Iedereen kan hen via de website vinden voor allerlei activiteiten', vertelt verantwoordelijke Nele Coucke. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!