Back Back Nieuws

Sportieve incentive 'Verdien een bedrijfsfiets' verlengd

21 september 2012
De sportieve incentive actie ‘Verdien een bedrijfsfiets’ van Bilderberg Business is zo’n groot succes dat de actie is verlengd tot het einde van het jaar. Boekers die tot en met 31 december 2012 een of meerdere bijeenkomsten bij een van de negentien hotels reserveren, kunnen hierdoor sparen voor een handgemaakte en gepersonaliseerde bedrijfsfiets.

Doorsparen voor de bakfiets
‘Tot nu toe zijn er al zestig fietsbestellingen gemaakt en hebben we van veel enthousiaste klanten de vraag gehad of ze nog even konden doorsparen voor de bakfiets. Die is bij de spaarders enorm geliefd’, aldus Dries van der Vossen, Algemeen Directeur bij Bilderberg.

Stijlvolle fietsen
De fietsen worden in nauw overleg met de klant en De Fietsfabriek samengesteld zodat ze aan de huisstijl en alle overige wensen voldoen. Afhankelijk van het gespaarde bedrag kan een keuze worden gemaakt voor een Cruiser, Omafiets, ATY of Bakfiets. De fietsen zijn niet alleen stijlvol, maar dragen ook bij aan het duurzaamheidsbeleid van de bedrijven en de vitaliteit van de medewerkers.

Betere prestaties
Bilderberg moedigt haar medewerkers zoveel mogelijk aan om aandacht te besteden aan lichamelijke inspanning en gezondheid. Een gezonde werknemer is langer inzetbaar en voelt zich fit met betere prestaties tot gevolg. De afgelopen jaren zijn er diverse bedrijfsprogramma’s opgesteld die hieraan bijdragen. De incentive actie sluit hier uitstekend op aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!