SPITZ dirigeert tiendaags evenement voor provincie GelderlandSPITZ dirigeert tiendaags evenement voor provincie Gelderland
Back Back Nieuws

SPITZ dirigeert tiendaags evenement voor provincie Gelderland

04 oktober 2017

Provincie Gelderland heeft het gastvrije onthaal voor haar bewoners, bezoekers en bedrijven afgesloten met een drukbezochte open dag. SPITZ congres & event verraste de provincie met een originele tiendaagse productie en kijkt met trots terug op het resultaat en de succesvolle samenwerking. Het vernieuwde Huis der Provincie werd op 20 september 2017 door Koning Willem-Alexander geopend en trok tijdens de openingsweek ‘Gelderland nodigt uit’ duizenden bezoekers. De gastvrije insteek blijft behouden in de toekomst.

De openingsweek van het Huis der Provincie werd na een reeks van evenementen afgesloten met een open huis op zaterdag 30 september. De belangstelling vanuit Gelderland was groots, 2000 inwoners en ondernemers toonden hun interesse en namen een kijkje. De thematische tours voor kids, langs kunst en de koningsroute door het Huis waren drukbezet. Commissaris van de Koning Clemens Cornielje gaf een indrukwekkend en openhartig interview tijdens de College Tour met Gelderse presentator Harm Edens. Op veler verzoek was ook de ontroerende voorstelling van het Toverbal Theater bij te wonen. Big bands omlijste het geheel met swingende tonen.

Facts

• 5000 hapjes werden geserveerd tijdens de Gelderse proeverijen
• 1200 koppen koffie werden door de barista’s gemaakt
• 750 ijsjes werden uitgedeeld aan de kinderen

Tentoonstelling Gispen

Het Gelderse bedrijf Gispen viert haar 100 jarig jubileum met een tentoonstelling in het provinciehuis, die de aankomende drie maanden nog te bekijken is. Voor Gelderse bedrijven staat de deur open om soort gelijke exposities te presenteren, zich binnen de provincie te positioneren en trots voor de regio uit te dragen.

Aftrap

De openingsweek vormde de aftrap voor een permanente gastvrije openstelling van het Huis der Provincie. Bewoners, bedrijven en bezoekers kunnen het gebouw gebruiken om te werken en ontmoeten. WiFi en koffie is gratis beschikbaar voor iedereen. Iedereen is welkom.

Over SPITZ congres & event

Een half jaar geleden startte de samenwerking tussen SPITZ en de provincie Gelderland. SPITZ ontwikkelde het eventconcept op basis van een reeks van gesprekken met collega's binnen de provincie. Zij brachten in deze gesprekken een aantal belangrijke focuspunten naar voren: verbinding tussen provincie en haar bewoners, transparantie, ontmoeting, trots en gastvrijheid. SPITZ verzorgde de volledige productie van alle activiteiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!