SPITZ betrekt Lange Voorhout 1SPITZ betrekt Lange Voorhout 1
Back Back Nieuws

SPITZ betrekt Lange Voorhout 1

18 april 2018

Het gerenommeerde Haagse congres en eventbureau SPITZ heeft haar vleugels uitgeslagen en is neergestreken aan het Lange Voorhout 1. Het bureau dat in maart 2018 haar vijftienjarig jubileum vierde mag zich voegen in de rij van spraakmakende bewoners van het pand aan het Lange Voorhout.

Na Kröller-Müller, Vincent van Gogh, Mees Pierson; nu SPITZ op nummer 1

In 1620 besluit Johan van Wassenaer-Duivenvoorde Lange Voorhout 1 een woonhuis te bouwen. Het pand blijft drie eeuwen in familiebezit. Wanneer Helen Kröller-Müller met haar kunstcollectie neerstrijkt op nummer 1 kan het pand vanaf dat moment worden aangeduid als het eerste Kröller-Müller museum van Nederland. Weinigen weten dat ook Vincent van Gogh hier zijn eerste tentoonstellingen heeft gehouden. Uiteindelijk werd Mees Pierson in 1993 na een verbouwing de voorlaatste gebruiker van het monumentale pand. Vanaf begin april mag SPITZ als een van de huurders van het pand hier geschiedenis gaan schrijven.

Anouk Kamps, één van de directeuren van SPITZ: ‘Wij zijn bijzonder trots op deze fantastische inspirerende locatie. Vijftien jaar geleden zijn we gestart op een kamer in het huis van mijn zakenpartner Marianne Dijkmans, en nu mogen we met ons team van tien vrouwen aan de slag voor onze opdrachtgevers vanuit de mooiste laan van Den Haag. Het unieke pand is volledig aangepast en gerenoveerd naar de huidige moderne maatstaven zonder haar bijzondere geschiedenis verloren te laten gaan. Zo zijn in de voormalige bankkluis de tientallen kluisjes bewaard gebleven. Onze kenmerkende creatieve concepten krijgen nog meer kans tot ontwikkeling in deze bijzondere locatie!’.

Over SPITZ congres en event

Het Haagse bureau dat vrijwel alle departementen tot haar opdrachtgevers mag rekenen, heeft daarnaast ook landelijk een indrukwekkend portfolio. Voor zowel de publieke sector als de zakelijke markt. SPITZ heeft de afgelopen jaren tientallen keren events en openingen georganiseerd waarbij leden van het Koninklijk Huis acte de présence gaven en daarmee een bijzondere expertise opgebouwd.

Op de foto > Het team van SPITZ congres en event
Fotocredits > Maxim Kuijper

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!