Back Back Nieuws

Spinnin' Records begint hotel in Miami

30 januari 2016
Het label Spinnin’ Records zorgt dit jaar voor een extra reden om de Miami Music Week te bezoeken. Na in voorgaande jaren meerdere feesten tijdens het  Amerikaanse dance event te hebben georganiseerd, keert Spinnin' ditmaal namelijk terug met Spinnin’ Hotel. Deze eerste editie van het Spinnin’ Hotel staat voor vijf ‘poolside events’, die plaatsvinden van 16 tot en met 20 maart in het nieuwe boutique hotel Nautilus aan het wereldberoemde Miami South Beach.

Poolside feesten
ALDA Events uit Nederland en het in Miami gevestigde DiskoLab werken hierbij samen aan deze bijzondere productie. Vijf dagen lang vinden er ‘poolside’ feesten plaats in de club ‘Nautilus Cabana Club’ aan het prachtige South Beach, middenin het fameuze Art Deco district van Miami. Elke avond zal worden gehost door een andere partij. Spinnin’s vaste concept Spinnin' Sessions is van de partij, evenals Oliver Heldens met zijn label Heldeep Records, Sander van Doorn met zijn DOORN Records, Nederlands duo Blasterjaxx met hun label Maxximize en de artiesten van Spinnin’ Deep.

Verspreid over de week zullen zo de beste DJ talenten van de wereld optreden in het Spinnin' Hotel, inclusief vele verrassingsacts. De officiële line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!