Spijkerbroekengala haalt recordopbrengst binnen Spijkerbroekengala haalt recordopbrengst binnen
Back Back Nieuws

Spijkerbroekengala haalt recordopbrengst binnen

11 november 2019

Tijdens de zesde editie van het Spijkerbroekengala is er een recordopbrengst voor vijf goede doelen binnengehaald. Tijdens het enige gala in jeans kwamen meer dan 400 gasten naar Studio A12 in Bunnik om met elkaar het verschil te maken voor een vijftal goede doelen voor kinderen. Het was een geslaagde avond met een recordopbrengst van maar liefst 172.500 Euro.

Financieel een handje helpen

Esther Herber, voorzitter van de stichting, las zes jaar geleden in de krant dat met name de kleinere goede doelen die zich inzetten voor kinderen, financieel best wel een handje geholpen konden worden. Binnen no time werd een bestuur geformeerd van gedreven ondernemers en werd het plan geboren een gala te organiseren en elk jaar voor een aantal doelen met betrekking tot kinderen het verschil te gaan maken.

Vijf goede doelen

Dit jaar werden 5 goede doelen door Stichting Spijkerbroekengala uitgekozen uit de vele inzendingen waaronder de Kanjer Ketting, Stichting Terre – Rett Syndroom Fonds, Stichting Care4BrittleBones, Project Kindertheater van UMC Utrecht en Stichting Onky Donky. 

Waarom in spijkerbroek?

Waarom in spijkerbroek naar een gala? Gewoon omdat het makkelijk is voor de genodigden en omdat het geld dan besteed kan worden aan een ticket dat geheel ten goede komt aan de goede doelen of besteed kan worden aan één van de ludieke veiling items die gisteren werden geveild in plaats van aan dure smokings en galajurken.

172,500 euro

Met artiesten waaronder Jeroen van der Boom, Nienke van den Berg, Wolter Kroes, Sonny’s Inc,  tongstrelende gerechten, unieke veilingstukken geveild door Jeroen Paul Nijmeijer en goedgekeurd door notaris Madeline Westers stond hem terzijde werd het een geslaagde avond met een geweldige opbrengst van 172.500 Euro.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!