Back Back Nieuws

Speeddaten met Anton van Baalen succes

07 maart 2008
De sfeermaker Anton van Balen Plant | Bloem | Decor begon in september 2007 met speeddaten. Het blijkt een succes; inmiddels is het aantal dates al ver gestegen boven de honderd!

In een gezellige en inspirerende speeddate wordt in een tijdbestek van 30 tot 60 minuten volledig uitleg gegeven over de actuele trends en de vele producten en diensten die Anton van Baalen Plant | Bloem | Decor te bieden heeft. Vooral de evenementenbureaus en de locatieverstrekkers maken maar wat graag een date. Veelal op locatie van de klant, maar ook regelmatig in de showroom van het hoofdkantoor van de sfeermaker. De dates worden regelmatig ook gecombineerd met een lunch of met een borrel.

Maar zij gaan ook verder dan deze eenmalige dates! Ook het geven van trainingen op regelmatige basis, maar ook het op maat ontwikkelen van meubels, decors en concepten behoort tot de mogelijkheden! Dat is natuurlijk vooral interessant

voor de locatieverstrekkers.

Anton van Baalen Plant | Bloem | Decor speelt op deze wijze succesvol in op de behoefte naar een snelle manier informatie verschaffen en weet zo efficiënt te inspireren met de laatste trend, concepten en sferen.

 

Foto: speeddateteam

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!