Special guest Heroes Dutch Comic Con: Chandler RiggsSpecial guest Heroes Dutch Comic Con: Chandler Riggs
Back Back Nieuws

Special guest Heroes Dutch Comic Con: Chandler Riggs

28 oktober 2019

The Walking Dead-acteur Chandler Riggs is door de organisatie van Heroes Dutch Comic Con als laatste special guest voor de wintereditie (23 & 24 november, Jaarbeurs Utrecht) aangekondigd. Chandler Riggs is vooral bekend als Carl Grimes in The Walking Dead.

De Amerikaanse Chandler Riggs is bij het grote publiek vooral bekend als hoofdrolspeler Carl Grimes, zoon van Rick Grimes, in de zombie-hitserie The Walking Dead. Chandler Riggs was in acht seizoenen van de zombie-hitserie te zien als Carl Grimes, de zoon van Rick Grimes. Hij groeide uit tot een echte publiekslieveling, waardoor zijn onverwachte afscheid in seizoen 8 een storm aan teleurgestelde reacties opriep. Chandler won in 2014, 2016 en 2018 een Saturn-award.

A Million Little Things

Chandler Riggs is tegenwoordig te zien in ABC’ comedy/dramaserie A Million Little Things als Patrick ‘PJ’ Nelson. Op het grote scherm heeft Riggs twee hoofdrollen te pakken in misdaadfilm Inherit the Viper (2019) en in dramafilm Only (2019). Daarnaast vertolkte hij eerder rollen in horrorfilms Mercy (2014) en Keep Watching (2017).

Line up Heroes Dutch Comic Con

Eerder werden Marie Avgeropoulos (The 100), Evanna Lynch (Harry Potter), Jonny Cruz (Overwatch), Colin O'Donoghue (Once Upon a Time) en Ian Ziering (Beverly Hills 90210, Sharknado) al aangekondigd voor de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con.

Bezoekers kunnen Chandler Riggs ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s, een handtekening van hem bemachtigen en met hem op de foto. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten: dutchcomiccon.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!