Soulful Black Gospel kerstconcert in de St. Jan GoudaSoulful Black Gospel kerstconcert in de St. Jan Gouda
Back Back Nieuws

Soulful Black Gospel kerstconcert in de St. Jan Gouda

25 oktober 2021

Gouda krijgt voor het zevende achtereenvolgende jaar kleur in de donkere dagen voor kerstmis. In een winterse setting organiseert Eigenwijze Evenementen opnieuw een soulful Black Gospel Concert in de St. Janskerk. Afgelopen jaar konden deze spraakmakende kerstconcerten helaas geen doorgang vinden, daarom is de organisatie voor dit jaar bijzonder verheugd dat alles weer ‘normaal’ kan plaatsvinden volgens de Covid richtlijnen van de Rijksoverheid.

Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 december wordt de St. Jan voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bijzondere locatie, met veel kaarslicht, stijlvolle aankleding en een goed glas wijn uiteraard vergezeld van Goudse kaas.

G-roots

Trots is de organisatie van Eigenwijze Evenementen dat voor een 7e editie, opnieuw het meest swingende Black Gospel koor van Nederland aanwezig is voor een avond vol emotie. Het koor G-roots brengt de Amerikaanse Black Gospel muziek vanuit overtuiging, authentiek en vol overgave. Het repertoire is zeer uitgebreid, dat is de afgelopen jaren wel gebleken met herkenbare (kerst)liedjes en klassiekers van Gospel, Soul & Spirituals. Daarnaast zullen dit jaar enkele extra artiesten optreden waaronder Do op dinsdag 21 december naast de musical ster Brandon Delagraentiss. Woensdag 22 december treed Dwight Dissels op en donderdag 23 december sluit 3 dagen Black Gospel af met niemand minder dan Shirma Rouse.

Arrangementen

Dit Gospelconcert biedt je de gelegenheid om de Kerst op een mooie manier in te luiden met relaties, personeel, vrienden en familie. Jong en oud zijn van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te blijven zitten! Sinds enkele jaren is er een samenwerking met restaurant De Zalm en overnachten kun je bij Best Western Gouda. Dit jaar is er ook een exclusieve aanbieding met het Relais et Chateaux Weeshuis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!