Back Back Nieuws

SOS Sport&Events begroet 25000ste deelnemer

07 november 2007
SOS Sport&Events mocht afgelopen zaterdag haar 25.000ste deelnemer aan een door haar in 2007 georganiseerd evenement begroeten. De gelukkige winnaar zat in de groep van het bedrijf Jonker & Schut die met honderd personeelsleden een dropping beleefden. Ondanks dat SOS Sport&Events trots is op al haar deelnemers, was dit hét moment om eens flink uit te pakken. Om niemand teleur te stellen, werden alle honderd deelnemers in het zonnetje gezet.

Voordat het evenement “Broodkruimels gestrooid” met veel enthousiasme begon stond gebak voor iedereen klaar. Niemand in de groep wist dat zij de 25.000ste deelnemer in het midden hadden. Zij werden dan ook volkomen overdonderd door alle aandacht die deze prestatie van SOS Sport&Events met zich meebracht. Een professionele fotograaf was aanwezig om mooie foto’s van de groep te maken. Ook kregen alle deelnemers een stuk gebak. Deze speciale waardering van SOS Sport&Events werd met veel applaus ontvangen.


Erik Kroon, directeur van SOS Sport&Events: “Ik ben ontzettend trots op deze prestatie. Dit is waar je het allemaal voor doet: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke dag laten beleven!” Het unieke van deze prestatie zit voornamelijk in het gemiddeld aantal deelnemers dat SOS Sport&Events per evenement mag begroeten. Dit gemiddelde ligt op 31 deelnemers per evenement.

De deelnemers konden na het gebak met volle buiken beginnen aan het evenement “Broodkruimels gestrooid”. Het programma startte met een dropping per legertruck. Daarna moesten diverse opdrachten worden voltooid. De samenwerking binnen de groepen werd getest bij het bouwen van een katapult. Terwijl bij het onderdeel handboogschieten de individuele schietcapaciteiten tentoongesteld konden worden. Gelukkig kwam iedereen heelhuids en met een grote glimlach aan bij de finish. Hier konden de gasten na de prijsuitreiking genieten van een heerlijk diner om het energiepijl weer op niveau te krijgen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!