SOS Events ontwikkelt online games voor bedrijfslevenSOS Events ontwikkelt online games voor bedrijfsleven
Back Back Nieuws

SOS Events ontwikkelt online games voor bedrijfsleven

11 mei 2020

Veel bedrijven gaan dankzij Corona een andere economie in waarbij thuiswerken het nieuwe normaal wordt. SOS Events uit Uddel heeft verschillende online games ontwikkeld voor het bedrijfsleven om de thuiswerkende medewerkers op een leuke manier met elkaar te verbinden.

HACKED

‘Het begon bij een grote opdrachtgever, die vroeg of we niet een online spelletje wilden bedenken. Vooral geen online pubquiz, dat was niet wat de opdrachtgever zocht, want dat is individuele kennis. De opdrachtgever zocht een game waarmee ze weer verbonden zijn met elkaar en intensief moeten samenwerken. Zo ontstond de eerste game HACKED, een online teambuildinggame waarbij je moet samenwerken op afstand. Een leuk en goed alternatief voor de gebruikelijke uitjes, want iedereen zit toch al achter zijn eigen pc te werken. Corona maakt het bijna onmogelijk om nog fysieke teambuilding en fun te hebben met je collega's. Hierdoor neemt de vraag naar alternatieven enorm toe’, aldus Erik Kroon, eigenaar van SOS Events.

Who’s the Millionair?!

Na HACKED is de volgende online game ook alweer klaar om gespeeld te worden; Who's the Millionair?! is een game die je in teams speelt, met behulp van ZOOM kun je elkaar zien. Samen voer je opdrachten uit die vooral veel plezier en gelach achter de pc op gaan leveren. ‘Veel bedrijven in onze branche hebben het, net zoals SOS Events, erg zwaar. Het is dan ook gaaf om iets te ontwikkelen waarmee we ons toch kunnen onderscheiden in de markt. Met onze nieuwe games helpen we ook andere branchegenoten, zij kunnen deze namelijk ook aanbieden aan hun klanten. Zo hebben we nu ook al aanvragen vanuit het bedrijfsleven voor onlineveiligheidstrainingen en ontwikkelen we (team)games op maat.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!