Back Back Nieuws

Soldaat van Oranje - De Musical verlengd tot en met april 2014

19 augustus 2013
Soldaat van Oranje – De Musical is verlengd tot en met april 2014. Sinds de première, op 30 oktober 2010 speelt de voorstelling voor uitverkochte zalen. Soldaat van Oranje – De Musical had vanaf 29 juli een korte vakantie. Dit bood de gelegenheid te repeteren met een aantal nieuwe acteurs.

Nieuw binnen de cast zijn: Jord Knotter, die de rol van Erik twee keer per week overneemt van hoofdrolspeler Matteo van der Grijn, Maarten Heijmans als Anton (Maarten is dit najaar ook op tv te zien als Ramses Shaffy in de dramaserie Ramses), Daan Colijn als Paul, Noël S. Keulen als Victor en Sophie Schut als Ada.
Boy Ooteman keert terug als Chris, de rol die hij ook creëerde. Bente van den Brand, die al understudy was, speelt Charlotte, Roel Dirven, was understudy Bram en mag deze rol nu elke dag spelen, Kevin Schoonderbeek blijft te zien in de rol van Fred en Jennifer van Brenk blijft Hofdame Tessa. Nico de Vries en René van Zinnicq Bergmann keren afwisselend terug in de rol van Van 't Sant. Voor de rol van Koningin Wilhelmina zijn de actrices Juul Vrijdag en Jacqueline Blom nieuw. Zij spelen afwisselend met Marisa van Eyle en Myranda Jongeling.

Dinsdag 20 augustus gaat Soldaat van Oranje – De Musical voor het eerst spelen in de vernieuwde samenstelling. De theatervoorstelling trok tot op heden meer dan één miljoen bezoekers en is nu tot en met april 2014 te zien in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk (bij Leiden). Toegangsbewijzen en groepsarrangementen voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag te reserveren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!