Back Back Nieuws

Soldaat van Oranje - De Musical, sterk concept voor zakelijke markt

20 mei 2013
Soldaat van Oranje – De Musical speelt al 2,5 jaar elke voorstelling voor een uitverkochte zaal in de TheaterHangaar op vliegveld Valkenburg in Katwijk (bij Leiden), welke onlangs werd verlengd tot en met december 2013. BOOKX is de exclusieve partner van Soldaat van Oranje – De Musical en aanbieder voor groepen. ‘Voor de zakelijke markt blijkt deze vorm van muziektheater een succesvol relatiemarketing instrument en medewerkers evenement, met inmiddels 45.000 verkochte arrangementen’, aldus BOOKX.

Zakelijk geschikt
In de voorstelling spelen thema’s als ‘lef’, ‘kameraadschap’, ‘loyaliteit’ en ‘keuzes maken’ een belangrijke rol. Waarden die ook in het bedrijfsleven relevant zijn. Daarbij maken volgens de organisatie de locatie, goede hospitality en een extra ‘VIP-touch’ de avond tot een compleet bedrijfsevenement.

Arrangementen
Soldaat van Oranje – De Musical biedt volgens BOOKX mogelijkheden voor elke groep en iedere gelegenheid: ‘ Zo zijn er verschillende dinerarrangementen, maar kan er ook gekozen worden voor een informele borrel voorafgaand of na de voorstelling. Daarnaast kan het uitgebreid worden met een plenair en/of recreatief dagprogramma. Speciaal voor Soldaat van Oranje – De Musical is een oude vliegtuighangaar, op voormalig Vliegbasis Valkenburg, omgebouwd tot volwaardig theater. Het theater is zeer goed te bereiken via de A44 en parkeren kan voor de deur, op de vroegere landingsbaan.  De groepsarrangementen vinden plaats op Het Bordes, dat beschikt over een aparte garderobe, sfeervolle ontvangst-/borrelruimte met aangrenzend panorama terras en een diner gedeelte met zicht over het uitgelichte vliegveld.‘

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!