Back Back Nieuws

Smart Inspiration Session: Events kunnen veel slimmer

13 december 2013
‘Hoe kunnen we dingen slimmer doen?’ ‘Maximaal rendement uit marketingbudgetten halen?’ Die vragen beantwoordt DDG voor zichzelf en voor haar klanten. Tijdens haar eerste Smart Inspiration Session op 16 januari 2014 laat DDG zien hoe ze dat doet.

Deze middag staat helemaal in het thema van ‘hybride events’. Meld je aan voor dit evenement en ontdek hoe je online en offline optimaal combineert. Laat je inspireren door succesverhalen, demo’s en klantcases op het gebied van hybride events.

De kracht van hybride
Een goed event kost veel geld, tijd en energie. Een sterk programma, goede communicatie, de juiste sfeer, een interessante deelnemerslijst... alles moet in balans zijn en op het juiste moment samenkomen. Dat juiste moment. Daar gaat het tijdens deze sessie over. Want waarom zou je de inhoud van dat zorgvuldig opgebouwde evenement beperken tot die ene dag en de groep aanwezigen? Met een hybride aanpak kun je de impact van jouw event uitrekken. In tijd, bereik en toegevoegde waarde. Voor, tijdens en na het feitelijke event.

Meer weten en aanmelden
Op de website vind je het complete programma en meer informatie over deze Smart Inspiration Session. Je kunt je hier ook registreren. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Offline en online wereld
DDG is een internationaal Marketing Communicatie Bureau waar 16 jaar marketing- en
evenementervaring in het B2B segment gecombineerd wordt met specifieke ICT en daardoor technologische kennis en kunde. DDG weet hoe ze de offline en online wereld kan laten samenkomen. Vanaf 2014 deelt DDG haar kennis over dit onderwerp met belanghebbenden uit de evenementenorganisatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!