Slimmer producten (ver)huren voor eventsSlimmer producten (ver)huren voor events
Back Back Nieuws

Slimmer producten (ver)huren voor events

21 april 2017

In de evenementbranche wordt veel gehuurd en verhuurd. Decoraties, meubilair, horecabenodigdheden, geluidsapparatuur, noem maar op. Door het enorme aanbod op internet is het voor bedrijven die de events organiseren lastig om de beste deals te vinden en voor verhuurbedrijven moeilijk om goed gevonden te worden. Huren.nl, het online platform dat vraag en aanbod bij elkaar brengt, helpt je graag op weg.

Online oriënteren

Vroeger moest je voor een event verschillende verhuurbedrijven bellen en bezoeken voordat je alle benodigdheden bij elkaar had. Nu verloopt dat hele proces online: het opzoeken van informatie, het vergelijken van verhuurbedrijven, het opvragen van offertes en het bestellen van de gewenste producten. Dat kán veel tijd besparen. In de praktijk blijkt echter dat het heel veel tijd kost om producten, prijzen en aanbieders te vergelijken.

Makkelijk vinden en vergelijken

Huren.nl wil huren zo makkelijk mogelijk maken. Op de site vind je een aparte categorie 'party en events' met alle gangbare huurproducten op een rij. Je kunt zien welke verhuurbedrijven bij jou in de buurt zitten, hoe ze door anderen gewaardeerd worden en wie de scherpste prijs biedt. Zo vind je snel en eenvoudig het beste aanbod. Huren.nl brengt je precies 'voor het juiste schap' in de webwinkel van de verhuurder. Rechtstreeks op de gewenste productpagina dus. Daarnaast geeft Huren.nl informatie, tips en alternatieven voor dingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.

Verhuurders aan zet

Aan de kant van de verhuurders zie je dat de meeste bedrijven hun aanbod online hebben staan en toe zijn aan de volgende stap: de website optimaliseren, meer traffic genereren, online resultaten meten én het rendement vergroten. Dat klinkt ingewikkeld, maar met een paar simpele tips kun je al veel bereiken. Huren.nl heeft veel ervaring opgedaan met online verhuur. Maandelijks bezoeken meer dan 500.000 potentiële huurders de site om een geschikt verhuurbedrijf in de buurt te vinden. Speciaal voor verhuurbedrijven heeft Huren.nl de belangrijkste 'tips and tricks' op een rij gezet. Download gratis het e-book "In 12 stappen meer rendement uit online verhuur".

Foto Pixabay 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!