Skydancers zetten nieuw label in de marktSkydancers zetten nieuw label in de markt
Back Back Nieuws

Skydancers zetten nieuw label in de markt

29 januari 2020

AIRA Vertical Wall Dance is internationaal het nieuwe label voor acrobatische vertical wall dance shows. Het toonaangevende acrobatisch collectief Bencha Theater en het creatieve boekings- en productiekantoor Marc van Laere Producties hebben gezamenlijk het nieuwe label AIRA Vertical Wall Dance ontwikkeld.

Wall Dance Shows

In Nederland is Bencha Theater bekend in de corporate markt met spectaculaire acrobatische bedrijfsopeningen. Maar ook op vele festivals zijn zij een graag geziene groep. Wereldwijd heeft dit gezelschap al in tientallen landen Wall Dance shows geproduceerd.

Uniek collectief

AIRA Vertical Wall Dance bundelt met dit nieuwe label alle talenten en is onder leiding van choreografe Rachel Melief een uniek collectief met de beste sky dancers.

Spraakmakend verhaal

Naast spectaculaire verticale moves beschikt AIRA over alle technische know how om veilig, snel en dynamisch “vertical” te kunnen dansen. AIRA Vertical Wall Dance is in combinatie met synchrone videomapping een verbluffend schouwspel. AIRA vertelt een spraakmakend verhaal op grootse hoogte. Deze Vertical Wall Dance is een pakkende show op elke toren, gebouw of muur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!