Sky Venue by Corsendonk Hotels bekroond Sky Venue by Corsendonk Hotels bekroond
Back Back Nieuws

Sky Venue by Corsendonk Hotels bekroond

06 februari 2024

Sky Venue by Corsendonk Hotels kondigt met trots aan dat het is uitgeroepen tot de 'Beste vergaderlocatie van het jaar 2023 in België'. Deze prestigieuze erkenning wordt toegekend door de organisatie Meeting Platform. Dit is een organisatie die de beste MICE bedrijven en locaties weergeeft op een online platform.

Uitzicht vanaf de 17e verdieping

Het winnen van dit award is een mooie beloning voor het harde werk want de gloednieuwe venue opende in 2023 de deuren. Wat is er zo uniek aan deze locatie? Sky Venue by Corsendonk Hotels geeft de mogelijkheid meetings en events te organiseren op de 17e verdieping van de Turnovatoren. Gasten kunnen genieten van een uniek 360° graden zicht over Turnhout en omstreken, maar ook van de gekende gastvrijheid en kwalitatieve uitwerking van Corsendonk Hotels. De vergader- en eventlocatie is uniek in zijn soort. Want Sky Venue by Corsendonk Hotels is ook de eerste venue zijn in de omgeving met deze faciliteiten, op een hoogte van wel 70 meter

360° graden uitzicht

Deze onderscheiding is een fijne beloning voor het harde werk van het team, aangezien de gloednieuwe Sky Venue haar deuren opende in oktober van het afgelopen jaar. Wat deze locatie uniek maakt, is de mogelijkheid om meetings en events te organiseren op de 17e verdieping van de Turnovatoren. Gasten kunnen genieten van een adembenemend 360° graden uitzicht over Turnhout en omgeving, gecombineerd met de bekende gastvrijheid en kwaliteit van Corsendonk Hotels. Sky Venue by Corsendonk Hotels is de eerste locatie in de omgeving die dergelijke faciliteiten biedt op een hoogte van maar liefst 70 meter.

Zowel grote als kleine groepen kunnen profiteren van de faciliteiten van deze bekroonde venue. Met vijf moduleerbare vergaderzalen is Sky Venue geschikt voor ieder type samenkomst. Gecombineerd hebben de zalen een capaciteit voor bijna 200 personen.

Overnachting

Om een vergadering of event nog aangenamer te maken, biedt Corsendonk Turnova de mogelijkheid om de productieve dag af te sluiten met een comfortabele en luxueuze overnachting. Alle hotelgasten hebben toegang tot de wellnessfaciliteiten op de derde verdieping van het hotel, met een waterparadijs, sauna en infraroodsauna, en een relaxatieruimte. 's Ochtends kunnen gasten genieten van een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet met een ruim aanbod aan verse producten en lokale lekkernijen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!