Sjiek. Horeca- & eventpersoneel nu ook in AmersfoortSjiek. Horeca- & eventpersoneel nu ook in Amersfoort
Back Back Nieuws

Sjiek. Horeca- & eventpersoneel nu ook in Amersfoort

06 september 2022

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij soortgelijke bedrijven, zijn Ninke Hordijk en Sebastiaan van Dalen terug in de regio en starten nu ook in Amersfoort met hun eigen personeelsbureau ‘Sjiek. Horeca- & eventpersoneel’.

September 2022

Sjiek. laat zien dat de horeca een vak is dat door vele enthousiaste, positieve en hardwerkende mensen wordt vormgegeven. Het horecauitzendbureau zorgt er voor dat de medewerkers het horeca vak echt eigen maken. Door het ontvangen van veel persoonlijke aandacht kan het team zelfverzekerd aan de slag binnen een van de prachtige locaties waar Sjiek. mee samenwerkt.

Samen werken, dat is Sjiek.

Een belangrijk doel van Sjiek. is om mensen met elkaar te verbinden. Samen is het leuker en sta je altijd sterker. Samenwerken is dan ook key, de succesformule is het geheel. Mede daarom is Sjiek. zo trots op de samenwerking met theater Flint.

Flint

Hordijk: ‘Robert Hendriks, Manager publiekservice & Horeca bij Flint, heeft ons het vertrouwen gegeven om hier inhouse te mogen werken, waardoor we een mogelijke drempel weg kunnen nemen bij ons team. Dat is een belangrijke stap in het (zelf)vertrouwen tussen locatie en medewerker. Wij vinden het essentieel dat je op je gemak bent binnen de werkomgeving, alleen dan kunnen we met elkaar zorgen voor een fijne tijd binnen het team en richting de gasten.’

Hordijk en van Dalen hebben samen ruim 20 jaar ervaring in de horeca-uitzendbranche en staan nu te popelen om hun eigen weg in te slaan in Amersfoort met hun eigen personeelsbureau genaamd ‘Sjiek. Horeca- & eventpersoneel’.

‘Het voelt goed om weer terug te zijn. Laten we starten!’

Foto: Sjoerd van Dijk Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!