+Size Fashion trends tijdens World Fashion Centre Big Brands!  +Size Fashion trends tijdens World Fashion Centre Big Brands!
Back Back Nieuws

+Size Fashion trends tijdens World Fashion Centre Big Brands!

12 november 2019

Op de zevende editie van de +Size fashion beurs WFC Big Brands op zondag 2 en maandag 3 februari op de agenda vind je alles op het gebied van grote maten mode. WFC Big Brands is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste Europese beurs op het gebied van grote maten mode en vindt plaats in WFC Beursplaza in het World Fashion Centre te Amsterdam.

100 verschillende merken

Exposanten uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken, Finland, Italië en het Verenigd-Koninkrijk tonen verspreid over de twee beurshallen de nieuwste collecties en de laatste trends op het gebied van +Size Fashion. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij het aanbod van ruimschoots 100 verschillende merken.

Modeshows en netwerken

Tijdens WFC Big Brands worden er op beide beursdagen modeshows georganiseerd, waarbij de looproute langs de stands verandert in een heuse catwalk. De modellen lopen meerdere malen per dag deze route. Op zondag 2 februari is er een netwerkborrel voor bezoekers en standhouders van 17.00 tot 20.00 uur.

WFC Big Brands

Zondag 2 februari van 10.00 – 17.00 uur.

Maandag 3 februari 10.00 – 17.00 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!