Six Stars Recruitment pakt het anders aanSix Stars Recruitment pakt het anders aan
Back Back Nieuws

Six Stars Recruitment pakt het anders aan

22 februari 2023

De wereld verandert snel en onze manier van werken verandert mee. Bedrijven en werknemers hebben steeds hogere verwachtingen en eisen van de arbeidsmarkt en hierdoor is er behoefte aan een nieuwe, frisse aanpak in werving en selectie. Dat is precies waar Six Stars Recruitment voor staat. Met hun onderscheidende en menselijke aanpak voor zowel werknemers als werkgevers ondersteunen zij bij het vinden van de perfecte match.

De reis naar het vinden van een unieke match

Iedereen is uniek en heeft een specifieke set van vaardigheden, kwalificaties en persoonlijke eigenschappen. Een match vinden tussen de juiste werkgevers en werknemers vergt daarom een één-op-één aanpak. Bij Six Stars Recruitment is die aanpak gebaseerd op persoonlijke aandacht en een diepgaande kennismaking met beide kanten. Ervaring en expertise spelen tevens een grote rol. Maar Six Stars Recruitment is meer dan een traditionele recruiter en gelooft in de kracht van werk om mensen te helpen groeien met een stuk zelfontplooiing, waardoor ze zich gelukkiger voelen. Ze streven ernaar een echte partner te zijn voor alle betrokken partijen en blijven ondersteunen tijdens de hele journey - ook na de zoektocht en plaatsing. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van data-analyse en kunstmatige intelligentie voor een snelle, effectieve en transparante selectieprocedure. 

Nieuw tijdperk

Met de lancering van Six Stars Recruitment wordt een nieuw tijdperk op het gebied van werving en selectie ingeluid. Een tijdperk waarin de nadruk ligt op persoonlijke aandacht, een snelle en effectieve selectieprocedure en het realiseren van de beste match tussen werkgever en werknemer. ‘Wij zijn er klaar voor om de toekomst van de arbeidsmarkt te vormen en daarin een verschil te maken. Voor een toekomst vol groei, ontwikkeling en geluk’, aldus Chanel van Six Stars Recruitment.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!