Back Back Nieuws

Sitevisit Maastricht voor nationale en internationale meeting planners

20 januari 2011
Zorgvuldig geselecteerde meeting planners uit Nederland, België en Duitsland brengen op vrijdag 21 en zaterdag 22 januari  een bezoek aan Maastricht & regio om deze streek te leren kennen als bestemming voor congressen en vergaderingen.

‘Met zo’n sitevisit kunnen wij de gastenl aten zien hoe divers de mogelijkheden hier in Maastricht en regio zijn. Men hoeft niet altijd ver weg te gaan om in een mooie, aantrekkelijke omgeving te vergaderen. Daarom is het belangrijk de planners uit de ons omringende landen te blijven informeren en inviteren,’ aldus Tamara Piatkiewitz-Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het Maastricht Congres Bureau.

 

‘Tijdens de site visit bezoeken we diverse locaties en nemen onze gasten deel aan een workshop waarbij zij kennis maken met overige partners van het Maastricht Congres Bureau, die niet in het site visit programma opgenomen zijn. Op die manier worden de gasten zo optimaal mogelijk geïnformeerd over de diverse vergader-, feest- & dinerlocaties, aanvullende diensten en overige mogelijkheden van Maastricht & regio. Dat werkt erg goed.’

Het Maastricht Congres Bureau is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht & regio die actief zijn binnen de MICE branche. Doel van het Maastricht Congres Bureau is het promoten van Maastricht & regio als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten (congressen, vergaderingen, et cetera), teneinde zo veel mogelijk zakelijke bijeenkomsten in de regio te laten plaatsvinden. 

Meer informatie:  www.maastrichtcongresbureau.nl  of bel +31 (0)43 328 08 38.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!