Site Visit Zwolle: 13 meiSite Visit Zwolle: 13 mei
Back Back Nieuws

Site Visit Zwolle: 13 mei

05 april 2019

Op maandag 13 mei organiseert Congresregio Zwolle een site visit om congresorganisatoren en meetingplanners kennis te laten maken met de mogelijkheden voor zakelijke events van de Regio Zwolle. Met een uitgebreid en verrassend programma inclusief lunch en een afsluitende borrel worden verschillende congreslocaties en hotels bezocht. Aanmelden kan via: www.congresregiozwolle.nl/sitevisit2019

Maak kennis met de bruisende binnenstad van Hanzestad Zwolle tijdens een stadswandeling onder leiding van een gids. Je loopt langs de Zwolse highlights zoals Museum de Fundatie en de Sassenpoort. Een bezoek aan de Nieuwe Buitensociëteit, Lumen Hotel & Events, Theater de Spiegel en Schouwburg Odeon kan natuurlijk niet ontbreken. Op een prachtige locatie aan de oevers van de Vecht in Dalfsen wordt een tussenstop gehouden bij Mooirivier om even bij te tanken. Naast het bezoeken van een aantal evenementenlocaties bevat de site visit ook een inhoudelijk programma en een ludieke activiteit. De Regio Zwolle site visit start op maandag 13 mei om 09.00 uur en zal rond 17.30 uur eindigen.

Organiseer je zakelijke evenementen? Meld je dan nu kosteloos aan voor de Regio Zwolle site visit 2019! Doe het snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!