Back Back Nieuws

SITE leden op studiereis in St. Petersburg

01 maart 2011
Een delegatie van 11 Nederlandse SITE leden is afgelopen weekend afgereisd naar St. Petersburg. Deze studiereis werd georganiseerd door TravelMarketing & Orient-Express Nederland, in samenwerking met Liberty Russia, Air Berlin en Grand Hotel Europe (by Orient-Express).

 

Traditionele lekkernijen

Tijdens deze reis werd er zelf door de groep op een lokale markt traditionele lekkernijen ingekocht die geserveerd werden tijdens een lunch bij een Russische familie thuis. Ook stond een bezoek aan een balletschool op het programma alsmede een troika tocht door het besneeuwde Pavloski Park. Uiteraard mocht een bezoek aan het beroemde Hermitage museum niet ontbreken.

 

Samen één geheel

Bij de verschillende programma-elementen ontvingen de genodigden steeds een onderdeel van een Matrushka pop die uiteindelijk samen één geheel vormden. Na alle inspanningen konden de deelnemers genieten van een heerlijke nachtrust in het Grand Hotel Europe, een prachtig 5 sterren hotel gelegen in het hart van St. Petersburg.

 

MICE bestemming

De laatste jaren is de belangstelling voor Rusland als MICE bestemming enorm toegenomen. St. Petersburg heeft enorm veel te bieden en kan zich duidelijk onderscheiden van andere bestemmingen op cultureel gebied en gastronomisch vlak. De stad ligt op een afstand van slechts 3 uur vliegen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!