Site event op de wadden; beleef écht bijzondere meetcentivesSite event op de wadden; beleef écht bijzondere meetcentives
Back Back Nieuws

Site event op de wadden; beleef écht bijzondere meetcentives

02 september 2019

Zand in de rand van je broekspijp, zon op je wangen. Duingras om je heen en vliegeraars op het strand. Kom naar de Waddeneilanden en ontdek een plek waar de natuur het tempo bepaalt. Eilanders leven namelijk van, met en voor de natuur. In 2020 willen ze zelfs volledig zelfvoorzienend zijn. De prachtige eilanden - op slechts een uur rijden van Amsterdam - zijn dan ook de perfecte locatie voor events die niet alleen in het teken staan van fun en teambuilding, maar die anno 2019 ook oog hebben voor duurzaam bestaan. Dus verruil op 10 en 11 oktober de pumps voor sandalen en ontdek de eilanden tijdens het site event van Meet in Friesland vol inspirerende activiteiten. Aanmelden doe je via meetinfriesland.nl/siteevent.

Mooiste bestemming volgens Lonely PLanet

Het zijn ondernemende mensen, de eilanders. Circulair en duurzaam ondernemen zit diep in het DNA. Dat zie je wel aan hun LED-straatverlichting, eco-villa’s en originele keuken van lokale producten en zilte teelt. In alle vroegte jutten ze erop los om de stranden schoon te houden en hardrijders heb je er niet. De bewoners gaan zorgvuldig met hun eiland om. En geef ze eens ongelijk; de Waddeneilanden zijn uniek. Niet voor niets verkoos Lonely Planet ze tot een van de mooiste bestemmingen van Europa.

Deze unieke omgeving leent zich dan ook uitstekend voor originele teambuilding en inspirerende heisessies. Zodra je op de boot stapt, laat je de snelheid van het vaste land achter je om in de wereld van Waddeneilanden te stappen. Nergens anders vind je zulke grote gebieden die droogvallen bij eb en onderdompelen bij vloed. Dit UNESCO Werelderfgoed is nooit hetzelfde, want met iedere maan verandert het landschap.

Tijdens de site event ontdek je wat de eilanden overdag én ’s nachts te bieden hebben. Want zelfs in het donker zijn de eilanden bijzonder. Op de Waddeneilanden is de stilte namelijk nog echt stil en is het donker nog echt donker. De Boschplaat op Terschelling onderstreept dat; het is een van de twee Nederlandse natuurgebieden waar het zo donker is dat het zich Dark Sky Park mag noemen. Dankzij de ondernemende geest van eilanders is er in het donker genoeg te beleven. Moedig elkaar aan bij het beklimmen van de vuurtoren, laat je inspireren door lokale folklore in de duinen, wandel mee met een sterrenkundige of ga wadlopen bij zonsopgang.

Programma site event

De Waddeneilanden bieden precies wat nodig is voor originele incentives, zakelijke bijeenkomsten en bijzondere overnachtingen. Om daar kennis mee te maken, heeft Meet in Friesland een uitgebreid programma samengesteld.

Op 10 oktober stap je in Harlingen om 09.00 uur op de boot naar Vlieland. Een voorovernachting is daarom mogelijk in Westcord WTC Hotel Leeuwarden. Eenmaal op het eiland doe je verschillende locaties aan die zich goed lenen voor zakelijke bijeenkomsten. Ook duik je in duurzame projecten en zijn er genoeg actieve uurtjes op het strand. Daarna hop je op de Waddentaxi naar Terschelling, waar je duurzaam dineert en één van de twee Dark Sky Parken in Nederland bezoekt. Overnachten doe je in hotel Westcord Schylge. Op 11 oktober stap je om 17.00 uur weer op het vaste land in Harlingen, met een hoofd vol inspiratie en een telefoon vol nieuwe contacten.

Aanmelden

Voor dit site event zijn er een beperkt aantal plaatsen ter beschikking. Daarom bekijkt Meet in Friesland hun (voorlopige) aanmeldingen zorgvuldig. De dag is geheel verzorgd voor professionele eventplanners & incentivebureaus die regelmatig op zoek zijn naar activiteiten en locaties en kennis willen maken met de mogelijkheden van Friesland. Meer informatie en aanmelden kan via: meetinfriesland.nl/siteevent.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!