Back Back Nieuws

SINQ viert tweejarig bestaan | foto's

06 december 2007
Organisatiebureau SINQ heeft in nauwe samenwerking met Vineyard Catering vorige week donderdagavond een eigen feestje gehouden voor haar klanten en leveranciers. De beide eigenaars Damon Dooijeweerd en Jim Halfens konden niet wachten tot het eerste lustrum om deze partners in business te bedanken en wisten de spiegeltent De Parel van Vuren nu al voor de helft te vullen met naar schatting tachtig tot honderd personen. High Profile was erbij en maakte foto's.

Naar de foto's.

Onder die gasten ook Het Gerechtsdeurwaarders Kantoor in Amsterdam, de eerste opdrachtgevers van SINQ, die op 1 mei een feest in Limburg liet organiseren door de twee heren en daar nog steeds met veel plezier en enthousiasme op terug kijken.

Ook klanten als Microsoft Xbox waren aanwezig, en toeleveranciers als Patrick 's-Gravemade van BloemBloem die ook de prachtige grote zwarte vasen met groen leverde voor deze borrel, Berry de Jong van DutchView, Roland Janssen van Hulskamp, Marc van Raaij en Barbara Kalksma van De Boer Tenten en leermeester van Damon en Jim: Frank Wentink.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!