Back Back Nieuws

Show Equipment en Aukes Theatertechniek nauw betrokken bij PC Catwalk

24 augustus 2010
De PC Hooftstraat in Amsterdam is afgelopen weekend voor de derde keer veranderd in een 350 meter lange catwalk. De Grazia PC Catwalk werd mede mogelijk gemaakt door het Fashion&Museum District en de fashion glossy Grazia, die wekelijks verschijnt. Show Equipment & Aukes Theatertechniek hebben deze opdracht gezamenlijk uitgevoerd voor event organisator Mynth Events. De modellen, die de trends van de winter 2010/2011 lieten zien, werden gestyled door Wella Professionals. 

Langste catwalk van Nederland
Het evenement heeft een uniek karakter, omdat het de langste ‘free seated front row’ catwalk van Nederland is met liefst 1200 zitplaatsen. Bezoekers konden van heel dichtbij de vaak betoverend geklede modellen aanschouwen. De honderd modellen showden meer dan 180 looks van topmerken als Prada en Dolce&Gabbana in de op zeven na sjiekste winkelstraat ter wereld.

Garantie voor optimale audioverdeling
Show Equipment droeg zorg voor een perfecte geluidsweergave tijdens dit spectaculaire fashion evenement. Voor de juiste balans werd gekozen voor een decentrale aanpak met zestig fullrange speakers en zestien sublaag speakers. Deze werkwijze stond garant voor een optimale audioverdeling en spraakverstaanbaarheid voor de aanwezige gasten over de totale lengte van 350 strekkende meter catwalk. Om alles aan te sluiten werd meer dan 2000 meter kabel verwerkt. De combinatie van de speakers en 12.000 watt versterkervermogen leverde een maximale, uniforme, geluidsdruk op van 104 decibel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!