Back Back Nieuws

Shhh...it Happens! bedrijfsarrangement

26 juli 2007
Shhh...it Happens!, een nieuwe, origineel Nederlandse rock musical productie van het onlangs opgerichte Amsterdam Independent Theatre, gaat op 12 augustus in première. Tot en met 31 november is de rockmusical in het Amsterdamse Panama Theater te zien en wordt een speciaal arrangement voor bedrijven aangeboden.

Met Shhh...it Happens! wordt voor het eerst een geheel nieuwe vorm van musical geproduceerd. Een vorm die op één lijn ligt met hedendaagse Amerikaanse TV series en Games om musical uit haar ‘oubollige’ keurslijf te halen en een nieuw breder publiek te trekken. Op dit moment wordt voor de hoofdrollen gesproken met Linda Wagenmakers (Miss Saigon, Eurovisie Songfestival) Cystine Carreon (Gooische Vrouwen), Tony Neef (Miss Saigon, Chicago), Jim de Groot (Rocky over the Rainbow) en Martin van der Starre (Jesus Christ Superstar, van Jewelste).

Shhh...it Happens! belooft het evenement bij uitstek te worden voor bedrijven die eens een ander, origineler bedrijfsuitje voor hun klanten willen. Voor het bijwonen van deze show biedt Amsterdam Independent Theatre in samenwerking met Panama een speciaal arrangement aan inclusief een drie gangen diner in het Panama restaurant voorafgaand aan de show.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!