See Tickets versterkt haar Executive CommitteeSee Tickets versterkt haar Executive Committee
Back Back Nieuws

See Tickets versterkt haar Executive Committee

13 oktober 2022

See Tickets versterkt haar snelgroeiende en geïntegreerde wereldwijde organisatie met de promotie van Marijke van den Bosch, Boris Patronoff, Adriana García-Abril Ruiz en het aannemen van Laurent de Cerner. Van links naar rechts: Laurent de Cerner, Marijke van den Bosch, Rob Wilmshurst, Leanne Lipscombe (Group CFO), Boris Patronoff en Adriana García-Abril Ruiz. 

Marijke van den Bosch wordt per direct CEO Benelux en Duitsland voor See Tickets. Zij is sinds begin dit jaar een gewaardeerd lid van het See Tickets Executive Committee en was eerder al CEO van See Tickets Benelux. Met meer dan tien jaar ervaring binnen de ticketing industrie zal ze verder bouwen aan het vergroten van het marktaandeel van See Tickets in beide regio's. 

State-of-the-art ticketing 

See Tickets is al jaren een vertrouwde partner van evenementenorganisatoren in de Benelux en Duitsland. Onder andere Amsterdam Dance Event, ID&T, Dour, Permanent Entertainment en Revolution Event zijn partijen waarvoor See Tickets state-of-the-art ticketing oplossingen ontwikkelt. De  uitbreiding van de scope van Marijke van den Bosch komt in een jaar waarin de Benelux record omzetten rapporteert en ook Duitsland een exponentiële groei laat zien. 

Marijke van den Bosch: ‘Ik ben enorm enthousiast om samen met ons Duitse team, onder leiding van Jakob Siegler, deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Samen zullen we werken aan verdere groei in een van 's werelds grootste entertainment markten, waar we ondanks stevige concurrentie al jaren een positieve trend laten zien.’ 

Wereldwijde karakter 

Het Executive Committee van de See Tickets Group weerspiegelt het wereldwijde en geïntegreerde karakter van de onderneming en bestaat nu uit vijf leden: Rob Wilmshurst (Group CEO), Boris Patronoff (nieuw benoemde Group COO en CEO van See Tickets in Noord-Amerika), Leanne Lipscombe (Group CFO), Marijke van den Bosch (CEO Benelux en Duitsland) en Laurent de Cerner (nieuw benoemde CEO Frankrijk). 

Rob Wilmshurst, Group CEO See Tickets: ‘Ik ben erg blij met deze benoemingen binnen See Tickets. Met Boris Patronoff hebben we een ideale interne opvolger gevonden als Group COO. Ik ben erg enthousiast over Marijke van den Bosch en Adriana Garcia-Abril Ruiz als volgende generatie leiders binnen de Groep. Ik heet ook Laurent van harte welkom binnen het bedrijf. Hij zal zijn jarenlange kennis en ervaring meebrengen om onze positie op de Franse markt verder te versterken’. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!