See Tickets nieuwe partner European Festival Awards See Tickets nieuwe partner European Festival Awards
Back Back Nieuws

See Tickets nieuwe partner European Festival Awards

14 november 2022

YOUROPE, de European Festivals Association, kondigt met trots aan dat See Tickets de Presenting Partner is van de European Festival Awards 2022. De Awards zijn de meest prestigieuze prijzen voor festivalorganisatoren in Europa en worden gevierd op het Eurosonic Noorderslag showcase festival in Groningen op 18 januari. 

‘We zijn erg blij om deze samenwerking aan te gaan met See Tickets, een betrouwbare en vooruitstrevende partner die onze jarenlange visie op een sterke en creatieve festival industrie deelt. Als Presenting Partner viert See Tickets samen met ons de successen van de Europese festivals’, zegt Holger Schmidt, algemeen secretaris van YOUROPE.

Europese leider in ticketing

Marijke van den Bosch, CEO See Tickets Benelux en Duitsland: ‘Met ruim 30 jaar ervaring als Europese leider in ticketing is het een eer voor ons om samen te werken met YOUROPE en de Presenting Partner te zijn van de European Festival Awards 2022. We willen YOUROPE bedanken voor de kans om deel uit te maken van dit prestigieuze evenement, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een van de grootste events binnen de Europese festival industrie.’

Prestaties in de spotlight 

Na een gedwongen onderbreking vanwege de pandemie, keren de European Festival Awards eindelijk terug voor het seizoen 2022. Sinds de oprichting in 2009 zijn de European Festival Awards gericht op het vieren van de collectieve prestaties van de meest geliefde industrie van het continent. In totaal zijn er 16 categorieën, waaronder verschillende ‘Best Festival’-categorieën, waar het publiek en experts uit de sector op kunnen stemmen. De Awards zetten de prestaties van organisatoren en leveranciers in de spotlight en eren de festivals en de mensen achter de coulisse, die grenzen verleggen op het gebied van gezondheid en veiligheid, sociaal bewustzijn, toekomstgerichte benadering, empowerment van jongeren en duurzaamheid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!