Back Back Nieuws

Securitas verbreedt focus met overname Hose

06 april 2010
De beveiligingsorganisatie Securitas neemt vanaf heden alle activiteiten van brandveiligheid specialist Hose over. De overname past bij de strategie van Securitas om zowel nationaal als internationaal uit te breiden op het gebied van totale beveiligingsoplossingen, brandveiligheid is hierbij een essentieel onderdeel.

Brandspecialisten
Hose heeft onder andere de volgende brandspecialisten in dienst: brandwachten, brandwachten eerste klasse, brandmeesters, hoofdbrandwachten, onderbrandmeesters en veiligheidsdeskundigen.

Reactie Securitas
Ivo den Bieman van Securitas: "Brandwachten zijn onmisbaar bij evenementen, het vraagt om een specifieke vorm van toezicht op brandveiligheid. Het gaat om locaties waar veel mensen samenkomen, de brandspecialisten zijn continu preventief aanwezig om toezicht te houden op de brandveiligheid om levensbedreigend situaties te voorkomen. De brandspecialisten van Hose hebben de juiste kwalificaties en ervaring om de activiteiten op evenementen in de gaten te houden en hierop te acteren wanneer nodig."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!