Scheidingswanden van QuickSpace als hulp bij coronamaatregelenScheidingswanden van QuickSpace als hulp bij coronamaatregelen
Back Back Nieuws

Scheidingswanden van QuickSpace als hulp bij coronamaatregelen

12 mei 2020

QuickSpace heeft een flexibele en modulaire scheidingswand ontwikkeld, waarmee eenvoudig ruimtes en afscheidingen gecreëerd kunnen worden. Bijvoorbeeld op congressen en evenementen, maar ook op kantoor, gastronomie en andere bedrijfsruimtes. De wanden kunnen verschillende werkplekken onderling scheiden, looppaden vormen en zorgen voor 1.5m afstand tussen bezoekers. De plexiglas variant van deze moderne scheidingswand zorgt bovendien een voor spatdichte scheidingen. 

Modulaire wanden

‘We krijgen uit de markt momenteel veel vraag naar scheidingswanden, ook voor leaseconstructies over een aantal maanden. Deze modulaire wand speelt hierop in en combineert praktisch nut met modern en stijlvol design’, aldus mede-ontwikkelaar Karin Wiefferink.

CombiSpace

De zogenaamde ‘CombiSpace’ kan op maat vervaardigd worden, geheel worden aangepast aan de eigen huisstijl qua kleursetting en kan in twee versies geleverd worden: met semi-transparante / niet-transparante gordijnen of met plexiglas, waardoor deze geheel spatdicht is. Het frame kan in diverse kleuren geleverd worden. Dit geldt ook voor het plexiglas wat voor een artistieke verrassing kan zorgen.

Koop, lease en verhuur

De wanden zijn beschikbaar voor koop, maar ook voor lease en verhuur. Naast het moderne design zijn ze modulair, flexibel inzetbaar en eenvoudig te installeren en te demonteren. Ze zijn duurzaam door de lange levensduur en multi-inzetbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!