Schaats feestend het jaar uitSchaats feestend het jaar uit
Back Back Locaties

Schaats feestend het jaar uit

26 augustus 2019

De eindejaarsperiode is het ideale moment om je collega’s en/of relaties te bedanken voor de vruchtbare samenwerking. Het standaard principe van hapje, speech, drankje en feest is gezellig maar kan óók beter. Bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld pakken ze dingen ánders aan, specialer. Voor komend najaar boek je bij deze locatie een onvergetelijk eindejaarevenement in moderne Winterse Sferen. Picture this: een giga ijsbaan omgeven door Kerstbomen, sfeervolle verlichting, stoere blokhutten, boomschors, sfeerdecoratie en een verwarmd terras. Reserveer nu en schaats feestend het jaar uit.

Klunen naar het terras

Een ieder die de geslepen ijzers onder wil binden heeft dolle pret op de 750m2 grote ijsbaan. Zij die pootje- over, wisselslagen en dubbele axels niet zien zitten klunen direct naar het sfeervol ingerichte terras voor muziek, glühwein en warme chocolademelk met slagroom. Geniet in de loungezitjes bij de warme haarden van winterse grogs, schnaps en een uitgebreid Hollands Stamppotbuffet. Je hoeft trouwens niet zelf voor schaatsen te zorgen, dat regelt de MNH in een vingerknip voor je.

Duurzaam evenementencomplex

De moderne MNH is een duurzaam en veelzijdig evenementencomplex dat centraal ligt naast de A1 en A30. Dit maakt MNH uitstekend bereikbaar vanuit alle windhoeken van ons land. Het riante eigen parkeerterrein biedt ruimte voor 1.750 auto’s. Aan de 2.500 m2 grootte Expohal kunnen het Grand Café, het Auditorium en de verschillende subruimtes worden toegevoegd waardoor een gezelschap vanaf 400 tot 2.500 personen van harte welkom is.

Specifieke wensen

De interpretatie van een winters evenement is een mooie basis en biedt alle facetten voor een memorabel feest maar er is altijd ruimte voor een persoonlijke touch. Wil je graag een Sneeuwman DJ, een 40 koppig Kozakkenkoor of professionele kunstschaatsdemonstratie? Vraag naar de beschikbaarheid en mogelijkheden. Ze denken graag mee over de invulling van jóuw specifieke eindejaarsfeest.

Door > Nathalie Schalke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!