Back Back Nieuws

Savvy Congress en LG Electronics gaan samenwerken

23 maart 2015
Savvy Congress en LG Electronics zijn onlangs een samenwerking aangegaan. De LG tablets worden gebruikt voor de toepassing van Savvy tijdens congressen. Dankzij de inzet van eigen tablets is het nu eenvoudiger om Savvy toe te passen.

Live second screen
Savvy Congress is een live second screen leverancier in Europa welke congressen interactiever maakt. Het systeem faciliteert een constante kennisdeling tussen deelnemer en spreker. Bovendien wordt alle data opgeslagen.

Shifting knowledge
Voor de ondersteuning van het systeem tijdens congressen is Savvy een samenwerking aangegaan met LG Electronics. Er is geïnvesteerd incompacte 8inch tablets, de LG G Pad V480. Tijdens evenementen hebben deelnemers dit tablet in de hand waar het Savvy-systeem op draait. Zo kan men direct aan de slag op het gepersonaliseerde systeem. Functionaliteiten zoals netwerken met andere deelnemers, presentaties bekijken en kennispeiling aan de hand van voting dragen bij aan de interactiviteit. ‘De G Pad van LG geeft een helder beeld, is lekker compact en de batterij gaat lang mee’, zegt Peter van Helden van Savvy Congress. ‘Hierdoor komen we een stapje dichter bij ons doel, namelijk shifting knowledge.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!